Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Amanda Schulmans favoritprodukter i sminkväskan: "Går ingenstans utan”

20 sep, 2024
Sminkvarumärket All I AM Beauty lanserar ett nytt läppstift där merparten av ingredienserna är nedbrytbara och naturliga. Femina har pratat med en av grundarna, Amanda Schulman, som ger sina bästa sminktips – och avslöjar vilka produkter som alltid finns i sminkväskan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mogen hy #6 – Så undviker du att läppstiftet blöderBrand logo
Mogen hy #6 – Så undviker du att läppstiftet blöder

Medieprofilen och entreprenören Amanda Schulman grundade 2021 skönhetsmärket All I AM Beauty tillsammans med skönhetsexperterna Jessica Dersén och Karin Svensson. Idag är varumärket väletablerat på marknaden och erbjuder allt från smink till hudvård och parfymer.

Amanda Schulmans bästa sminkknep

Deras senaste tillskott är The Lipstick – ett mer hållbart alternativ där merparten av ingredienserna är nedbrytbara och naturliga. Läppstiftet kommer i tre olika färger: Flirty Pink, Rose Icon och Lady Posh och ger både fukt, färg och glans.

The Lipstick all i am beauty
All I AM Beautys senaste tillskott i portföljen – The Lipstick!

Femina passade på att ställa lite beautyfrågor till Amanda Schulman i samband med lanseringen.

The lipstick! Vilken är din favoritfärg?

Annons

– Oj. Alla tre. Men om jag måste välja så blir det nog Flirty Pink.

Vilka sminktrender tar du med dig in i hösten?

– Jag är nog inte rätt person att prata sminktrender med för det är något jag sällan följer. Men det jag tar med mig in i hösten är att hålla kvar brännan med hjälp av Tinted Moisturizer 02 och våra fantastiska Bronzing sticks.

Hur sminkar du själv läpparna?

– Jag använder en läppenna i samma färg som mina läppar. Deep nude. Den sitter så bra och det är dubbelt så roligt att lägga på läppstift eller läppglans efter att man har format läpparna med en läppenna.

Vad betyder hållbarhet för dig?

– Viktig fråga, att försöka göra allt man kan både i smått och stort och på bästa sätt försöka bidra till en så hållbar utveckling som möjligt. ALL I AM Beauty har till exempel valt att producera samtliga kosmetikprodukter i Sverige och inom EU.

Amanda Schulman smink
Amanda Schulman grundade beautymärket All I AM Beauty för tre år sedan. TT

Bästa vardagssminkningen enligt dig?

– En glowig bas (Glow Primer) som inte är så täckande, ett piggt rouge, mascara, en mörkblå eller mossgrön kajal och ett läppstift eller läppglans som är i samma färg som mina läppar. Men är jag på gott humör så blir det mer än så!

Annons

…Och för en festligare touch?

Jag satsar alltid på "blicken", speciellt när det gäller en festligare look. Det bästa sättet att få det är att måla kajal i vattenlinjen. Funkar för alla ögonformer och storlekar. Det är en gammal skröna och ingen sanning att bara visa passar i det.

Har du något smink-hack/tips att dela med dig av?

Det är fint att ha ett krämrouge både på ögonlocken, kinderna och läpparna. Våga leka och använda samma produkt till flera delar av ansiktet.

Topp tre favoriter i sminkväskan?

Går ingenstans utan läppglanset Pink Velvet, en Multi Palette för ansiktet, en sminkborste och en kajalpenna. Jag gillar att produkter i handväskan för en touch-up då och då, det är en mysig liten paus.

Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdet
Annons