Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Äntligen! Victoria Beckham Beauty kommer till Sverige

07 aug, 2024
victoria beckham beauty släpps i sverige i augusti
Allt om lanseringen av världsstjärnans hyllade skönhetsmärke och var du kommer att hitta det.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Streetstyle från modeveckan i KöpenhamnBrand logo
Streetstyle från modeveckan i Köpenhamn

Det är ett tag sedan Victoria Beckham blev Posh Spice med hela världen som en av Spice Girls och mycket har hänt i hennes liv efter det. Hon är en driftig entreprenör som förverkligar sina drömmar. Visste du att stjärnan förutom att ha sitt eget modemärke också sedan några år sedan har ett superhyllat skönhetsmärke med allt från makeup och hudvård till parfym. 2019 släpptes de första produkterna och sedan dess har sortimentet växt. Många tänkte nog att det här skulle vara ännu ett kändismärket. Men inget kunde vara mer fel, kvaliteten här är i toppklass på både formuleringar och förpackningar. Produkterna har dock hittills bara gått att beställa på nätet, ett äventyr där paketet skickats hela vägen från USA för att snirkla sig genom flera andra länder i Europa innan det till slut landat hos beställaren. Vi vet för vi har gått den vägen för att lägga vantarna på de hett eftertraktade ögonpennorna och den exklusiva kroppsoljan. Hos Victoria Beckham Beauty är man oerhört selektiv när det gäller återförsäljare, du hittar det bara på sex ställen i hela världen. Dessa är handplockade, som Selfridges i London och Samaritaine i Paris. Därför är det otroligt kul att som första källa kunna berätta att märket snart kommer att finnas i butik i Sverige. Det är hos skönhetsproffsen på Cow Parfymeri som du kommer att hitta Victoria Beckham Beauty. Här finns redan pärlor som Augustinus Bader, La Bouche Rouge, Surratt Beauty, Westman Atelier och Vintner's Daughter.

Annons

Då släpps Victoria Beckham Beauty i Sverige

victoria beckham beauty smink

Du som är nyfiken på att testa produkterna behöver inte vänta länge. Det är faktiskt bara några veckor kvar innan de härliga produkterna landar hos Cow Parfymeri. Den 28:e augusti är det dags, då hittar du Victoria Beckham Beauty i butiken i Stockholm samt på Cow Parfymeris egen webbshop. Om du bara ska satsa på en produkt? Gå för ögonpennan Satin Kajal Liner. Den finns i ett pärlband av nyanser, kostar inte skjortan och har en formula som är otrolig.

Annons
Annons