Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Det senaste från Caia Cosmetics - lanserar i dagarna en helt ny hudvårdsserie

05 nov, 2021
Bianca Ingrosso har gjort succé med sin makeup och nu tar märket steget in på hudvårdshyllan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Det har stormat rejält kring ANNONS Caia Cosmetics den senaste tiden, märket har fått mycket kritik för sin julkalender som inte bara sålde slut på någon timme. Många blev också besvikna på innehållet där det bland annat fanns en rabattkupong bakom en av luckorna. Men nu sätter man fokus på något helt annat. För nästa vecka är det dags för Bianca Ingrosso och gänget bakom företaget att ta nästa steg då man lanserar Caia Skin.

Basen i rutinen

lätt löddrande rengöringskräm för normal hy

Caia Skin består av 12 veganska hudvårdsprodukter plus två Handle with Hair, det hårband man alltid ser Bianca använda när hon tar hand om sin hud eller sminkar sig. Serien är indelad i tre med olika produkter för normal hy, för kombinerad eller fet hy och för känslig och torr hy som är parfymfri. Där finns en rengöring, ett ansiktsvatten och en dagkräm i varje.

Annons

Smarta guldkanten

återfuktande nattkräm från Caia

Smart är att man också tagit fram tre produkter som du lätt kan komplettera med oavsett hudens behov. Det är en nattkräm, en ögonkräm (med lite skimrande mica) samt en två fas-remover som ska ta bort även vattenfast ögonmakeup. En snabb titt visar att man använt sig av några av de trendigaste ingredienserna just nu, här finns t ex hyaluronsyra, niacinamid, PHA-syra, squalane och prickly pear, eller fikonkaktus som växten heter på svenska.

Annons

Plånboksvänlig serie

hårband som underlättar hudvårdsrutinen

Produkterna i Caia Skin ligger högre i pris än Indy Beauty men hamnar ungefär på samma nivå som Löwengrip efter att det märket sänkt sina priser. Rengöringar och ansiktsvatten kommer alla att ligga på 195 kr, dagkrämer 275 kr, nattkräm 325 kr och ögonkräm 295 kr. Fördelen med den här serien är att om du slår till på en hel rutin blir varje produkt några tior billigare. Caia Skin lanseras den 9 november och finns endast på märkets egen hemsida.

Annons