Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Roligaste påskäggen med skönhetsprodukter

27 mar, 2022
AvJessica Blockström Hember
Fotografanna bodarenko/pexels
kvinna som leker med målade påskägg
De här lyxigt välfyllda och härliga äggen kommer att göra påsken till en riktig höjdarhelg.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 saker som får dig att stressa ner och återfå ny energiBrand logo
5 saker som får dig att stressa ner och återfå ny energi

Påsken väntar runt hörnet och den som vill ha något alldeles extra som påskpresent det här året ska spana in de fina och välfyllda äggen som finns på skönhetsavdelningarna just nu. De här påskäggen är drömmen för hudvårdsälskaren då du hittar allt från ampullkalender till en generöst fylld box med framför allt koreansk hudvård. Men påskägg med skönhet är också en perfekt, uppskattad och oväntad gåva att ta med om du är bjuden på påsklunch eller påskmiddag. Det blir garanterat en snackis på kalaset. Förutom att alla innehåller en hel rad med härliga produkter så är de dessutom otroligt prisvärda då du får betydligt mer än vad du betalar.

Annons

Påskägg med många överraskningar

välfylld påskägg med k-beauty hudvård

Årets maffigaste påskägg på hudvårdsfronten hittar du hos Glowid. Skönhetssajtens Easter Egg innehåller allt från rengöring och ansiktskräm till fuktmist, olika ansiktsmasker och spännande serum, eller ampoules som det heter på K-beauty språk. Dessutom finns här två helt nya produkter som släpps i samband med det här påskägget. Det är en solkräm från hyllade Dr Ceuracle samt ett läppvårdskit med peeling, läppolja samt läppglans.

Annons

Easter Egg från Glowid kostar 1599 kr men innehåller produkter till ett värde av 3886 kr. Det välfyllda påskägget släpps 28 mars och du hittar det ANNONS här.

Påskägg med väldoftande kroppsvård

påskägg med kroppsvård och solig sommardoft från rituals

Rituals har gjort påsken till en av sina stora högtider, då lanseras alltid limiterade upplagor av fina presentboxar. I år finns tre äggformade paket i olika härliga färger som matcha den ritual du hittar inuti. Det är humörhöjande the Ritual of Mehr med friskt kryddig apelsindoft i gul ägg, eleganta the Ritual of Sakura med sina körsbärsblomsdoftande produkter i rosa ägg samt soliga the Ritual of Karma med lugnande doft från lousblomma och vitt te i ljusblått ägg. Alla välfyllda och med märkets klassiska duschskum, läppbalsam, parfym i resestorlek samt en ljuvligt lent handbalm.

Annons
påskägg från rituals med kroppsvård och parfym

Easter Egg Gift Set från Rituals kostar 435 kr och ANNONS du hittar dem här.

Påskäggskalender med daglig hudvårdsshot

påskägg med ampuller från babor

Klassiker på påsk är Babors välfyllda kalenderägg med välgörande serumampuller bakom varje lucka. Här finns 14 stycken som är mixade för att ge den perfekt uppfräschningen efter vintern och uppladdningen inför våren med ny glow och studs i huden.

Easter Egg 2022 från Babor kostar 599 kr och ANNONS du hittar det här.

Annons