Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Daisy Beauty släpper spännande skönhetsbox!

31 aug, 2021
Nyfiken på svenska märken eller kanske bara vill göra ett riktigt klipp? Då ska du spana in den senaste skönhetsboxen som landat i veckan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 spahotell i Europa som du måste besökaBrand logo
5 spahotell i Europa som du måste besöka

Boxar fyllda med en mix av skönhetsprodukter är inte bara spännande utan också ett sätt att upptäcka nya märken samtidigt som du ofta sparar en slant. Mest känd på boxfronten är svenska Glossybox men nu ger sig en annan aktör in på det här området. Magasinet Daisy Beauty, där skönhet är fokus, överraskar nu med den egna Daisy Beauty Box limited edition. I den får du nio härliga produkter varav några är nyheter och andra redan storsäljare. Vi fick en pratstund med chefredaktör Kicki Norman om nyheten.

Hur kom du på idén till en egen box?

- Alla som älskar skönhet vill göra en beautybox. Det är lite som att många småflickor vill bli prinsessor. Det här har varit min dröm länge men det har varit svårt att få till allt. Plötslilgt blev vi kontaktade av ett företag som gör allt det tråkiga som lager och packning och jag får göra det roliga som innehåll och design. Ett gyllene tillfälle att hoppa på den där drömmen.

Annons

Vad är speciellt med er box?

- Alla produkter är i full storlek. I de flesta andra boxar får du en mix av minisar, testers och full size. Vi vill att vår box ska kännas generös. Den är som en gott & blandat-påse men mycket snyggare. Man får så mycket, allt från skalpborste och deo till brun utan sol-spray och serum.

Ni har valt att bara ha svenska märken. Finns det en tanke bakom det?

- Med tanke på miljön så är det alltid bra med närproducerat. Men vi tycker också det är väldigt roligt att kunna lyfta fram och hylla varumärken från Sverige.

Vem är boxen tänkt till?

- Eftersom vi bara gör en box så är det kul att det blir något som många har möjlighet att prova och gilla. Vårt mål är att nå både våra väldigt skönhets-intresserade läsare och samtidigt de som inte tidigare visste att de gillar skönhet. Vi vill locka fram deras intresse. För mig är det viktigt att lyfta att skönhet inte handlar om trams och ytlighet. Det är att ta hand om sig själv, att må bra. Det kan vara terapi, lyx, guldkant i vardagen eller ett specialintresse - precis som flugfiske eller frimärkssamlande.

Kommer det bli fler boxar i framtiden?

- Inte som det är tänkt nu men man ska aldrig säga aldrig. Jag är så gammal så jag har lät mig att man inte ska stänga några dörrar.

Daisy Beauty Box limited edition kostar 699 kr men har ett värde på 1788 kr. Läs mer om innehållet och hur du kan lägga vantarna på en box här.

Annons