Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Cameron Diaz minimala skönhetsrutin: ”Tvättar aldrig mitt ansikte”

15 mar, 2022
AvAino Oxblod
FotografTT.
Cameron Diaz lämnade Hollywood bakom sig efter sin sista filmroll 2014, och verkar ha släppt branschens utseendefixering samtidigt.
I en ny intervju konstaterar den forna skådespelaren att hon har mängder av skönhetsprodukter – men aldrig använder dem.
– Jag gör ingenting. Jag tvättar aldrig mitt ansikte, säger Cameron Diaz, skriver Daily Mail.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändiskvinnor med kortare pojkvännerBrand logo
Kändiskvinnor med kortare pojkvänner

Under slutet av 90-talet och hela 00-talet var Cameron Diaz, idag 49, en av Hollywoods mest älskade skådespelare. Med roller i Den där Mary, The Holiday och Charlies Änglar har hon blivit en filmikon, med miljontals fans världen över.

Men efter att ha spelat i musikalfilmen Annie 2014 valde Cameron Diaz att lämna skådespelarkarriären bakom sig och dra sig tillbaka. Hon lever nu ett mindre exponerat liv tillsammans med maken Benji Madde, från bandet Good Charlotte, och deras barn.

I en intervju i podcasten Rule breakers, som Daily Mail har tagit del av, kallar Cameron Diaz Hollywood och filmbranschen för en fälla som är lätt att fastna i. Efter att ha gift sig med maken 2015 insåg hon att värderingarna hon var van vid inte var de hon ville leva med. Hon har sedan sitt beslut att lämna tackat nej till roller värda 100 miljoner dollar, men ångrar sig inte en sekund.

Annons

– Jag är absolut ett offer för all objektifiering i samhället och all exploatering som kvinnor är utsatta för. Och jag har själv köpt det vid olika tillfällen. Det är svårt att inte göra det, det är svårt att inte titta på sig själv och döma sig själv mot andra skönhetsmarkörer. Och jag tror att det har varit en av de största grejerna för mig de senaste åtta åren – jag är vild, jag är som ett vilddjur.

Cameron Diaz 2002.

Cameron Diaz: Jag tvättar aldrig mitt ansikte

Efter att ha tagit ett steg tillbaka från kändisskapet har Cameron Diaz börjat tänka på andra saker än hur hon ser ut, och inte lägga energi på att oroa sig för sitt utseende.

– Jag bryr mig inte. Bokstavligt talat det sista jag tänker på under dagarna är hur jag ser ut.

Annons

Medan många pratar om sina olika skönhetsrutiner och vikten av att använda bra produkter, så tvättar Cameron Diaz knappt sitt ansikte.

– Jag gör ingenting. Jag tvättar aldrig mitt ansikte, säger Cameron Diaz, men konstaterar att hon har mängder av skönhetsprodukter på sina hyllor hemma, som hon inte använder.

Hon fortsätter:

– Två gånger i månaden kan jag tänka ”oj, jag borde ta på mig den här. En gång funkar väl?” Liksom, är det allt jag måste göra? Jag är inte på en plats just nu där jag lägger någon energi på det.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons