Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy''HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsSkönhetsfyndNageltrenderGrått hår

Här är bästa läppglans för riktigt glossiga läppar i sommar

20 jun, 2024
kvinna som målar på glossigt läppglans
Ett svep är allt du behöver för att fixa härlig glans till läpparna. Men moderna läppglans gör dessutom så mycket mer – här hittar du favoriter som fixar allt från fukt till rejält fylliga läppar.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mogen hy #5 – Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy #5 – Så gör du en snygg festsotning på nolltid

Få saker ger så snabb effekt som ett riktigt härligt läppglans. Det är dessutom den perfekta sommaraccessoaren du enkelt bär med dig på fickan för uppiffning och fuktboost när du känner för det. Här har det också hänt en hel del när det kommer till formuleringar. Du har många olika typer av gloss att välja mellan – allt från välgörande läppbalsam med snygg glanseffekt till högteknologiska läppglans där du får glasliknande finish och som dessutom sitter riktigt bra. Vill du öka på fylligheten på läpparna? De flesta gloss ger den effekten men nu finns också en hel kategori som är speciellt utvecklade för att verkligen boosta volymen på dina läppar.

Annons

Läppbalsam med extra glans

Spana in skönhetsredaktörens favoriter för glansiga läppar sommaren 204.

Pout Preserve Peptide Treatment, Ole Henriksen

pout preserve peptide lip treatment från Ole Henriksen

Här får du ett tonat läppbalsam på tub och det finns numera i flera transparenta nyanser från den naturliga paletten. Peptider plumpar och mangosmör mjukgör. ANNONS Läs mer och köp det här.

Melon Treat Hydrating & Strengtening Lip Oil, Fenty beauty

melon treat lip oil från fenty

Denna glossiga och djupt återfuktande läppbehandling med körsbärsextrakt och melonsmak är en dröm att svepa på läpparna. ANNONS Läs mer och köp den här.

Annons

Lip Oil Balm, Clarins

lip oil balm från clarins

I den här rykande nya hybriden, baserad på märkets superhit Lip Oil, har man kombinerat just välgörande läppolja med lyxigt glossig balmkänsla. Tre olika växtoljor vårdar, jämnar ut ytan och ger fyllighet samtidigt som du får härlig glans. Läs mer och köp den här.

Läppglans med plumpande effekt

Squirt Plumping Gloss Stick, Macs

squirt plumping lip gloss från mac

Smörigt och superhajpat läppglans på stift där paprikaextrakt och ingefärsolja fixar en snygg fyllighet. Här finns naturliga nyanser, som en riktigt fin brun, men också de som först ser en smula galna ut, vi tänker till exempel på grönt. Men alla ger bara en skir slöja av färg som smälter ihop med din naturlig läppfärg och framhäver läppen fint. ANNONS Läs mer och köp det här.

Annons

Pillow Talk Big Lip Plumpgasm Plumping Lip Gloss, Charlotte Tilbury

Plumpglass Lip Gloss från Charlotte Tilbury

I den här glammiga hylsan väntar en behaglig och ganska lättflytande formula som fyller ut och plumpar utan att det bränner eller sticker i läpparna. En smula svalkande kan det kännas till en början men det är inte som tar överhanden. De två färgerna är framtagna för att framhäva din egen läppnyans på bästa smickrande sätt och de ger en nästan mjölkig finish. ANNONS Läs mer och köp det här.

Annons

Addict Lip Maximizer, Dior

addict lip maximizer från dior

Den här moderna klassikern är en riktig lyxlirare som nyligen uppdaterats och nu innehåller en välgörande, utjämnande och plumpande mix av hyaluronsyra, körsbärsolja och jojoba. Den känns lätt kylande när du först sveper på den sköna mixen. Här finns en rad olika färger att välja mellan, just nu över 20 stycken från ljusaste rosa till lysande korall, men här hittar du också flera spännande effekter som t ex holografisk skimmer. ANNONS Läs mer och köp den här.

Annons

Läppglans med extra glossig finish

Vill du ha extra allt när det kommer till glans och skimmer? Här är favoriterna att satsa på.

Maracuja Juice Lip Vinyl, Tarte

maracuja juice lip vinyl från tarte

Den här nyheten i märkets populära Maracuja-serie är ljuvligt mjuk i formulan men den bjuder också på en otrolig glans där du får en nästan glasliknande finish. Det ger också en snyggt jämn yta och plumpande effekt. ANNONS Läs mer och köp det här.

Juicy Tubes, Lancôme

juicy tubes från lancome

Denna älskade kultprodukt är tillbaka och lika glossig, krämig och härlig som tidigare. Med ett svep får du en mjölkig eller lätt skimrande ton beroende på vilken variant du väljer. Men läpplooken får sig också en plump-boost med massor av glans och den smarta tuben gör återapplicering till en fröjd. ANNONS Läs mer och köp det här.

Annons

Glazed, LH Cosmetics

glazed från lh cosmetics

Här har du ett lent och skönt läppglans som ger en superglossig finish med lätt glimrande effekttack vare veganska pärlor och det finns tre transparenta nyanser att välja mellan. Alla är superfina att också toppa över läppstift för att skräddarsy looken. Avokadoolja gör också läpparna mjukare. ANNONS Läs mer och köp det här.

Läppglans för liten budget

Här är varianterna med en riktigt överkomlig prislapp.

Butter Gloss Bling, NYX Professional Makeup

butter gloss bling från nyx

Märkets populära läppglans-familj har fått tillskott. Här bjuds det både på en rejäl dos glans ihop med glitter och du kan välja mellan flera somriga färger som till exempel bronston. Den lilla fickvänliga hylsan räcker dessutom förvånande länge. ANNONS Läs mer och köp det här.

Annons

2000 Calorie Lip Glaze, Max Factor

2000 calorie lip glaze från max factor

Krämigt, glossigt och vaniljdoftande är det här plånboksvänliga läppglanset som ger halvtäckande färg och nu finns i ännu fler nyanser. ANNONS Läs mer och köp det här.

Slipp klister-effekten från läppglans

Tycker du läppglans brukar kännas kladdigt efter att du laddat på det? Det kan vara för att du tar lite för mycket. Dutta ut en liten klick på fingret och placera den på mitten av undre läppen. Massera ihop läpparna och voila - du har perfekt mängd för vård och fin glans utan att det känns klistrigt.

Annons

Så får du läppglans att sitta

Undviker du läppglans för att det försvinner så fort? Även om dagens moderna mixar sitter bättre än förr har du såklart inte alls samma effekt som med ett mer pigmenterat läppstift. Men det går att ändra på. Här finns två tips att testa. Grunda med en läpp-primer först så har glanset något att fästa vid eller kör med läppenna över hela läpparna innan du sveper på ditt läppglans. För en enhetlig look – gå för en läppenna i ungefär samma färg. För en mer modern two tone-läpp – kör läppenna som är något mörkare än ditt läppglans.

Annons