Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Här dyker stjärnan upp – i sommarens trendigaste hårfärg

26 jun, 2024
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Modellen och kändisdottern Kaia Gerber satsar på sommaren 2024 års hetaste hårfärg. Kolla in den fina nyansen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgörBrand logo
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgör

Sommaren är här! Och sommarstilen med den. Likaså sommarlooken. Och i år kröns sommarlooken av en särskild hårfärg, en hårfärg som är hetare än hetast. Vogue menar att sommaren 2024 går under namnet ”hot brunette summer”. Sommarens hetaste hårfärg är med andra ord inte sommarblonda toner utan mer mörka nyanser.

Ansiktet utåt för sommarens hetaste hårfärg är Kaia Gerber, modell och dotter till Cindy Crawford. Häromdagen dök hon upp på stan, i den perfekta nyansen: mellanbrun med toner åt det röda. Dessutom är hennes hår i en optimal kvalitet: blankt, silkeslent, utan en gnutta friss i sikte.

Annons

Håret, som nästan liknar en mörk chokladglasyr, är skapat av frisören Bryce Scarlett, som också brukar arbeta tillsammans med skådespelerskan Margot Robbie.

Så får du håret blankt

Men, hur får man då den där perfekt glaserade looken som Kaia har? Den som gör att håret nästan ser ut att smälta nerför axlarna? Kändisfrisören Nicola Clarke har koll!

– På salongen glaserar vi håret med en glans, som Redkens Shades EQ, säger Clarke till brittiska Vogue.

Annons

Hon fortsätter:

– Jag gillar att ta fram de djupare röda nyanserna som kan göra håret precis sådär glänsande och vackert. Om du redan är nöjd med din färg eller vill fylla på din glans hemma, kan Redkens Acidic Color Gloss aktiverade glasglansbehandling ta frisyren till ännu blankare höjder – den produkten är ett måste att testa.

Hos Redken beskrivs det att produkten, ett shampoo, har en koncentrerad allt-i-ett-formula för glans, smidighet och färgskydd. Shampoot hjälper till att förlänga färgen och ger glans i salongskvalitet för alla hårtyper. Resultatet ska vara ett hår som ser och känns levande, glansigt och friskt!

Annons