Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy''HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsSkönhetsfyndNageltrenderGrått hår

Johanna Lind Bagges skönhetsrutin: Jag har testat allt

26 jun, 2024
AvEbba S Dahlman
Rengöring, serum, ansiktskräm och ögonkräm. Hudvård kan kännas som en riktig djungel för de flesta. I videon delar hudterapeuten Johanna Lind Bagge med sig av sina bästa tips!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Hon är hudterapeut, butiksägare, bloggare, Fröken Sverige-alumn, tidigare modell och hundälskare. Johanna Lind Bagge har många strängar på sin lyra, men brinner verkligen för att sprida kunskap om just hudvård.

– Jag är ju hudterapeut sedan 35 år tillbaka och jag har gått igenom mängder med produkter, säger Johanna och poängterar vikten av en bra rutin.

I det här avsnittet av Feminas videoserie Mina skönhetsfavoriter delar hudterapeuten med sig av sin egen dagliga hudvårdsrutin – och avslöjar något som hon upplever att många svenska kvinnor ofta slarvar med.

– Vill ni ha återfuktning och lyster och ett förbättrat resultat av din [hudvårdsrutin, då ska du inte slarva med den här produkten], säger Johanna i videon.

Se hela videon med Johanna i spelaren ovan. Du kan bland annat ta del av hennes handfasta tips på hur man applicerar ögonkräm och ansiktskräm för bästa resultat på sikt (som dessutom förhindrar uppbyggnad av bakterier över tid).

Annons