Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Kärlek till Paris

17 maj, 2013
AvFemina
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Paris 30 år firas med ett nytt vackert ansikte i annonserna, närmare bestämt Anja Rubik, supermodellen

Det är 30 år sedan Carola klev in i våra vardagsrum med sin Främling och samma år lanserade Apple sin första dator, Björn Borg spelade sin sista turnering och Yves Saint Laurent hyllade den franska huvudstaden med sin superromantiska parfym Paris.

Just den här doften, med sin karaktäristiska söta och pudriga ros är en av få som faktiskt stått tidens tand. Idag är den en klassiker som fortfarande är en favorit hos många kvinnor, kanske just för att man lämnat original-juicen orörd. Den här gamla reklamfilmen är också den en klassiker om än av helt andra anledningar.

httpv://www.youtube.com/watch?v=k90AfYy735E

Paris 30 år firas med ett nytt vackert ansikte i annonserna, närmare bestämt Anja Rubik, supermodellen som chefsdesignern Hedi Slimane har ett gott öga till – fotografen bakom bilderna på Anja Rubik i några av plaggen från Saint Laurents vårkollektionen är Slimane själv. Jo just det – och så föddes ju Anja Rubik också för trettio år sedan!

Annons