Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Kate Hudsons magiska favoritkräm – finns på apoteket

08 aug, 2023
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kate Hudson.
En hudkräm som kallas magisk av vackra Hollywood-stjärnan Kate Hudson?
Det är svårt att inte bli nyfiken på produkten som stjärnan nämner i intervju efter intervju – och som enkelt går att hitta på apoteket.
– Jag har alltid älskat den här krämen, säger Kate Hudson.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
SVT's storsatsning Sanningen om hudvård reder ut vilken hudvård som fungerar bästBrand logo
SVT's storsatsning Sanningen om hudvård reder ut vilken hudvård som fungerar bäst

Som dotter till skådespelaren Goldie Hawn har Kate Hudson, 44, vuxit upp i rampljuset, och ända sedan genombrottet vid bara 19 års ålder har hon hyllats både för sin skådespelartalang men också avundats för sitt utseende.

Många skulle nog gärna ha Kate Hudsons vackra hy, som är jämn och full av lyster – och enligt henne är det Egyptian Magic All Purpose skin cream som är svaret på alla frågor. Krämen, som beskrivs som ett hudbalsam, är en av få produkter som Kate Hudson aldrig vill vara utan.

– Jag har alltid älskat den här krämen. Jag använder det på mig själv, på mina barn och på min pojkvän, har Kate Hudson sagt i intervjuer – och hon hävdar själv att hon nämnt hudbalsamet ”i 5000 olika intervjuer”.

Krämen finns att köpa på olika apotekskedjor, och kostar omkring 250 kronor för en burk på 59 ml.

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream.
Egyptian Magic All Purpose skin cream finns hos olika apotekskedjor.

Egyptian Magic All Purpose skin cream kan användas på många olika sätt, och är inte bara bra för att smörja in ansiktet eller huden – det kan också hjälpa mot utslag, eksem och göra att mindre sår läker snabbare, skriver sajten She knows. Den går till och med att använda som sminkprimer och sminkborttagning, snacka om en multiprodukt!

Annons

Hyllas av användarna

På säljsajten Amazon har krämen fått betyg 4,5 av 5 efter 8900 recensioner, och många som skriver om krämen verkar hålla med Kate Hudson.

”Jag har väldigt fet hy, så jag var väldigt tveksam till att använda den här krämen... Men små pormaskar och kvisslor försvann i stort sett och jag kan inte fatta hur bra min hy mår. Det bästa är att hyn inte känns lika fet längre”, skriver en person.

”Det här har förändrat min hy. Torrheten är borta. Texturen är borta. Jag har känslig hy men den har aldrig gett mig problem eller finnar”, skriver en annan.

Annons