Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Martha Stewarts bästa sminkknep – produkten hon inte vill vara utan

09 okt, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Martha Stewart
83-åriga ikonen Martha Stewart sminkar sig gärna – men det ska gå fort.
I en video på Instagram visar hon sin sminkrutin som bara tar fem minuter, och avslöjar sin viktigaste produkt.
— Jag har fina, långa ögonfransar, och älskar att visa upp dem, säger Martha Stewart.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonbokenBrand logo
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonboken

Tv-profilen Martha Stewart, 83, har stått i rampljuset de senaste 50 åren, och är en av de mest välkända kokboksförfattarna i USA – hennes böcker ha sålts i miljonexemplar, och hennes tv-program har varit älskade av många.

Nu har Martha Stewart hunnit fylla 83 år, och hunnit plocka upp många skönhetsknep från branschen på vägen. Men trots att hon ofta sminkas av professionella sminköser vill Martha att det ska gå riktigt fort när hon sminkar sig själv. I en fem minuter lång Instagram-video visar tv-profilen hur hon sminkar sig till vardags.

Annons

– Det här är lättare än att laga en soppa, säger hon i kippet.

I videon använder Martha sig bara av produkter från märket Merit, som hon är partner med. Hon applicerar flera basprodukter som ger lyster, som deras Glow Serum, fuktigivande primer och både highlighter och bronzer i krämform. Att använda krämprodukter med mycket fukt och lyster är perfekt för mogen hy som ofta blir torr och glåmig.

Martha Stewart: ”Har fina, långa ögonfransar”

Martha Stewart markerar också sina ögonbryn med en ögonbrynspomad, och använder en enkel ögonskugga över hela ögonlocket. Hon avslutar med att toppa med en mascara – vilket är en av hennes viktigaste sminkprodukter.

– Jag älskar mascara. Jag har fina, långa ögonfransar, och älskar att visa upp dem, säger hon i det korta klippet.

Martha Stewart blev nyligen den äldsta personen någonsin att pryda Sports illustrateds badmode-omslag – men att arbeta som modell var inget nytt för henne. I videon konstaterar kocken att hon i början av sin långa karriär arbetade som modell.

Annons

– Jag började faktiskt arbeta som modell när jag var en väldigt ung flicka.Jag tjänade 15 dollar i timmen, vilket var väldigt mycket bättre än de 50 cent jag tjänade som barnvakt.

Se videon. Här är kändisarnas favoritparfymerBrand logo
Se videon. Här är kändisarnas favoritparfymer
Annons