Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Yvonne Rydings skönhetstips

10 aug, 2014
AvCaroline Löfgren
Femina möter … Yvonne Ryding
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina möter … Yvonne Ryding

3 snabba:

Hur gör du för att varva ner?

Tar mig ut i skogen eller på fjället. Det är mitt sätt att varva ner. För mig är det viktigt att bryta sittandet vid datorn, att ta på mig stövlarna och stor tröjan och gå ut i skogen. Lyssna på tystnaden, känna skogsdoften och den friska luften. Plocka bär och svamp eller åka en tur längdskidor om det är vinter.

Hur vårdar du huden hemma?

Det vardagliga för mig är rengöring och ansiktvatten, morgon och kväll. Vissa kvällar gör jag en peeling eller mask för att fräscha upp huden och sedan en gosig kräm, oftast YR Enriching night cream, som ger lite extra efter en dag med make up.

Några huskurer?

Att ånga ansiktet tycker jag är skönt. Så enkelt, bara att fylla handfatet med hett vatten och lägga ett badlakan över ansiktet i ett par minuter. Då öppnar sig alla porer och sedan tar man ansiktsvatten på en bomullspad och torkar av hela ansiktet, och som slutkläm smörjer in sig med en fuktkräm.

Att torrborsta kroppen är en annan favorit, sedan en dusch och skön kroppsolja.

Gillar man att basta så är det väldigt skönt att först låta sig värmas upp lite och sedan smörja in kroppen i olja, ta en snabb dusch och bara handdukstorka lite lätt.

Vi lottar ut 3 kit med Yvonne Rydings produkter. För att vara med och tävla läs mer här »

Annons