ANNONSSAMARBETE MED VIIP
Trendar: NostalgiI rampljusetLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträtt

Nya shoppingdestinationen – spara stort på inredning och mode

17 jul, 2024
Den nya shoppingdestinationen Viip erbjuder varje vecka nya kampanjer på välkända varumärken inom mode och inredning. Just nu kan du fynda tidlös och funktionell design från Stelton med upp till 59 procent rabatt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto

Sommaren är i full gång och så även när det kommer till rea på allt ifrån sommarkläder till inredning och accessoarer. Hos Viip.se kan du däremot shoppa med upp till 70 procent rabatt året om.

Den nya shoppingdestinationen Viip föddes ur idén att erbjuda dig ett flash sale-koncept: Att kunna shoppa olika varumärken till stor rabatt under en tidsbegränsad period.

Se hela utbudet från Stelton här.

TERMOSKANNA i STÅL

Norman Fosters eleganta vakuumkanna är en kombination av enkel skulptural form och mjuk geometri för perfekt dryck. Se mer och köp termoskannan här.

Lyxiga varor – lägre priser

Fram till 23 juli är det danska designhuset Stelton som står i centrum hos Viip. I sortimentet hittar du tidlös och funktionell design som lyfter köksinredningen och serveringen.

STILREN VATTENKANNA

Den stilrena vattenkannan ”Bloom” i pulverlackerat rostfritt stål är designad av den tyska duon Böttcher & Kayser för enkelhet och funktion. Se mer och köp vattenkannan här.

Mer hållbar shoppingupplevelse

Varje vecka presenteras ett nytt varumärke hos Viip, inte minst inom modekategorin. Det jobbas på många håll för att modeindustrin ska bli mer hållbar. En ny EU-lag gör det nu förbjudet för modeföretag att förstöra de varor som inte har blivit sålda.

Genom att i stället sälja vidare sitt lager till Viip får kläderna och accessoarerna en andra chans – och du kan shoppa lyxigare varor till betydligt lägre priser. Nu utökar Viip sortimentet och öppnar upp även för inredning – och Stelton är först på tur.

Se ett urval från Stelton som du kan fynda hos Viip här nedan:

BÄRBAR LED-LAMPA

Modern tolkning av den klassiska skeppslampan som förlänger varma kvällar på terrassen eller balkongen med sitt behagliga ljus. Se mer och köp lampan här.

TIDLÖS VÄCKARKLOCKA

Väckarklockan ”Okiru” har en enkel och diskret design, skapad för att ge en fridfull start på dagen. Se mer och köp väckarklockan här.

MÖRKBLÅ VATTENKOKARE

Pigga upp köket med en färgstark detalj! Vattenkokaren ”Emma” är prisbelönt, estetiskt tilltalande och har en funktionell design. Se mer och köp vattenkokaren här.

ELEGANT PRESSKANNA

Norman Fosters eleganta franska press tar kaffet till nästa nivå. Upptäck en kombination av skulptural form och mjuk geometri för perfekt kaffe. Se mer och köp presskannan här.

SKÄRGÅRDSINSPIRERAD VAS

Vasen ”Stockholm Horizon” är inspirerad av skärgårdens vackra vatten och är skapad av Bernadotte och Kylberg. Se mer och köp vasen här.

MINIMALISTISK KAFFEKVARN

Estetisk och minimalistisk design av Daniel Debiasi och Federico Sandri, perfekt för alla kaffeälskare. Se mer och köp kaffekvarnen här.

Kampanjen med Stelton avslutas den 23 juli, därefter är det ett nytt varumärke som står i centrum hos Viip. Det vill du inte missa!

Se hela utbudet från Stelton här