ANNONSSAMARBETE MED MAYBELLINE
Trendar: Nostalgi I rampljuset Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Sensommar-lyster: Nyckelprodukterna för ett soft glow

01 aug, 2024
AvJenny Thorell
Förläng semesterkänslan med enkla och lystergivande produkter som ger oss en perfekt solkysst look. Under sommaren förenklar vi vår skönhetsrutin och spanar in produkterna som ger oss ett härligt glow – perfekt för sensommarens alla konserter.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto

Under sommaren minimerar vi necessären och lägger lite mindre tid på vår beauty-rutin, men vi vill ändå ha en felfri bas och ett bronzigt glow.

Med sommarens multifunktionella favoriter är det enkelt att få till magiskt lyster – Maybellines fräscha Glow Getter Duo bestående av Superstay Skin Tint och Sunkisser Blush ger oss en enkel bas med fräsch lyster och ett rouge som ger ett mjukt och soft glow.

Maybellines Glow Getter Duo består av Superstay Skin Tint och Sunkisser Blush, <a href="https://lyko.com/sv/maybelline-new-york/maybelline-new-york-sunkisser-blush-5-blazing-blush-68-ml?utm_source=social&amp;utm_medium=video&amp;utm_campaign=loreal_cpd_glowgetter&amp;utm_id=glow+getter&amp;utm_term=4" target="_blank" rel="nofollow">läs mer och köp här.</a>

Kreatören Ida Eriksson har testat duon och berättar för Femina att hon älskar produkterna – och att rouget blivit en av sommarens stora favoriter.

– Det naturliga glowet man får är otroligt, den är inte glittrig utan bara glowig. Den sitter så bra på huden och är väldigt pigmenterad så man behöver inte mycket produkt, berättar hon.

Musiksommar

Trots att vi rullar in i augusti är konsertsommaren långt ifrån slut, och det finns många festivaler och konserter att se fram emot. Ida Eriksson berättar att hon har en fullspäckad musiksommar inbokad – som fortsätter långt in på hösten.

Ida Eriksson skapar naturligt glow med olika nyanser av <a href="https://lyko.com/sv/maybelline-new-york/maybelline-new-york-sunkisser-blush-5-blazing-blush-68-ml?utm_source=social&amp;utm_medium=video&amp;utm_campaign=loreal_cpd_glowgetter&amp;utm_id=glow+getter&amp;utm_term=4" target="_blank" rel="nofollow">Sunkisser Blush.</a>

– Jag har flera festivaler och konserter bokade ända in i oktober och är så taggad på att se alla grymma artister på scen.

Produkterna är enklar att använda och applicera on the go.

Enkel beautylook

Festivaler och konserter är idag lika synonymt med semester som en utlandsresa. Att packa den perfekta väskan med snygga outfits är ett måste och på Idas packlista står mönstrade minikjolar, halterneck-toppar och oversize kavajer matchat med boots och solglasögon.

Men lika viktigt att outfitsen sticker ut är en beautylook som är lika enkel som snygg. Ida Erkisson berättar att hon bara har en tanke i huvudet när det kommer till sommarens skönhetsprodukter.

Kombinera Superstay Skin Tint med <a href="https://lyko.com/sv/maybelline-new-york/maybelline-new-york-sunkisser-blush-5-blazing-blush-68-ml?utm_source=social&amp;utm_medium=video&amp;utm_campaign=loreal_cpd_glowgetter&amp;utm_id=glow+getter&amp;utm_term=4" target="_blank" rel="nofollow">Sunkisser Blush</a> för en naturlig bas med massor av lyster.

– Glow glow glow och en otrolig blush! Behövs inget mer! En härlig tunn foundation med lyster och en blush du kan använda på både kinder och ögonlock. Jag adderar en läppenna och ett läppglans och ser till att mina bryn är snygga. Då är du tio av tio. Less is more.

Superstay 24H Skin Tint är en lätt tonad foundation som ger en glowing bas och blir som en andra hud. Den täcker och vårdar med vitamin C samtidigt som huden får en fräsch lyster och rodnader och ojämnheter täcks.

Sunkisser Blush är ett flytande rouge som ger en naturlig solkysst glow och en lätt känsla på huden. Ida Eriksson har tipsen för hur du bäst använder produkterna och får ut det mesta av dem:

Produkterna passar perfekt i sommarens necessär.

Idas 4 tips för sommarens glow getters:

1. Blushen på tre sätt

– Använd blushen på kinderna, näsan och i pannan. Du kommer se så fräsch ut plus att ditt smink smälter ihop i hela ansiktet. Perfekt!

2. Applicera rätt

– Applicera foundation tunt i hela ansiktet, sen borstar du en mörkare, bronzig nyans av blushen som solpuder på kindben och panna och en annan ton som rosa eller peach på kinder och ögonlocken. Du kommer bli så glowig och snygg.


3. Skräddarsy tonen

– Mixa ihop två eller tre olika färger som du gillar på blushen och gör din skräddarsydda färg. Genialiskt och så fint. Glöm inte att applicera de på ansiktets högsta punkter som träffas av solen. Då kommer det bli helt perfekt!

4. Hitta rätt färg

Ida tipsar om sina Sunkisser Blush-favoritfärger: 5 Blazing Blush ("den perfekta rosa färgen jag använder på kinder och panna"), 6 City Sizzle ("en mörkare, mer intensiv rosa som är ensuperfin blush till kvällen") och 11 Electric Bronze ("en underbar bronzig ton som jag använder för att värma upp ansiktet).

<a href="https://lyko.com/sv/maybelline-new-york/maybelline-new-york-sunkisser-blush-5-blazing-blush-68-ml?utm_source=social&amp;utm_medium=video&amp;utm_campaign=loreal_cpd_glowgetter&amp;utm_id=glow+getter&amp;utm_term=4" target="_blank" rel="nofollow">Sunkisser blush</a> kan användas både på kinder, näsa och panna för en solkysst och varm look.

Glow en sommardag i Stockholm

Ida Eriksson ger oss tipsen för hur vi glänser på Stockholms härligaste och somrigaste platser.

Guide till sommar-Stockholm – 4 platser att besökaBrand logo
Guide till sommar-Stockholm – 4 platser att besöka