ANNONSSAMARBETE MED DR. GREVE PHASES
Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Så prioriterar du dig själv och din njutning

10 okt, 2024
AvTerese Allert
Med Dr. Greve Phases produkter kan du skapa bättre förutsättningar för ditt intima välbefinnande.
Låt må bra-hormonerna stå i centrum, lyssna till kroppen och prioritera din självkärlek. Yogaläraren och författaren Sheila Arnell guidar dig på vägen mot större välbefinnande.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto

Se alla produkter från Dr. Greves Phases här.

Hösten går ofta i ett rasande tempo och det är inte ovanligt att vi försöker leva upp till andras förväntningar mer än att fokusera på det som finns här och nu.

– När vi strävar efter något som inte är för oss känner vi oss misslyckade när vi inte når målet. Vi ska inte vara ute efter att leva det perfekta hälsolivet, det är inte välmående, säger Sheila Arnell, yogalärare som skrivit en bok om hormonell hälsa.

Sheila tipsar om hur du prioriterar din egen njutning. Foto: Emma Tull

Att prioritera sig själv och sin egen njutning går hand i hand med ditt totala välbefinnande. För Sheila Arnell har yogan alltid varit ett tecken på självkärlek.

– Det behöver inte vara värsta gymnastikpasset utan det räcker med att andas och lägga sig på rygg. Det är symboliskt att den tid jag tar för yogan är att välja mig själv varje dag och vårda relationen jag har med mig själv. Det är ett tecken på självkärlek. Det väcker kroppen så att jag kan vara mer närvarande, trygg, stadig och lekfull.

Om intima problem står i vägen för att kunna njuta fullt ut har Dr. Greve Phases ett nytt sortiment för kvinnors välbefinnande

MÅ BRA-HORMONER

Sheila Arnell tipsar om att utforska och lyssna till din egen kropp. Hon uppmanar alla kvinnor hon coachar att se fördelarna med sitt eget intima välbefinnande. Orgasmer utsöndrar må bra-hormoner som bland annat minskar stress och ökar känslan av välmående och stärker självkännedomen.

– Orgasmer ökar också hjärtfrekvensen och blodcirkulationen så att det skapar en fontän av välmående. Du känner dig mer levande och närvarande och det är ett snabbt sätt att komma ner i varv, säger hon.

Någonting annat som boostar välbefinnandet, tipsar Sheila, är att vara närvarande i sina relationer och prioritera sin njutning. Både med sig själv och med andra. För i ett samhälle där allt går i ett rasande tempo är just tid och uppmärksamhet nyckeln till att få andra att känna sig sedda och uppmärksammade.

– Sex är att välja närhet och närvaro med sig själv eller en partner. Att man väljer varandra, det är det viktiga.

Sheila Arnell tipsar alla kvinnor hon coachar att se fördelarna med sitt eget intima välbefinnande. Foto: Emma Tull

NÄRHET OCH NÄRVARO

Om intima problem står i vägen för att kunna njuta fullt ut har Dr. Greve Phases ett nytt sortiment för kvinnors välbefinnande, både vad gäller intimvård och glidmedel. Många kvinnor bär på skam och ångest kring kvinnokroppen men det går att skapa bättre förutsättningar för vår egen njutning och välbefinnande.

– De hjälper oss med bra intimvård, vilket i sin tur kan skapa en balanserad och glädjefull relation till våra kroppar, säger Sheila Arnell.

Här tipsar Sheila Arnell om sina favoriter från Dr. Greve!

Nourishing Intimate Oil:

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Dr. Greve Phases intimolja är en vårdande olja som lugnar irriterad hud och återfuktar huden i intimområdet.

– Min favoritolja som jag använder både efter duschen och som en ritual för att få kontakt med mig själv. Är väldigt behaglig, vårdande och gör att intimområdet mår bra under dagen.

Intimate Cleansing Mousse:

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Dr. Greve Phases rengöringsmousse är en oparfymerad, prebiotisk intimrengöring på pump som ger en krämig skumkänsla. Den förebygger irriterad hud och stör inte fuktbalansen.

– Många har oro och ångest kring sin intimhygien. Intimate Mousse är anpassad för intimområdet och gör att du känner dig fräsch hela dagen.

Glide Lube:

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Dr. Greve Phases glidmedel är vattenbaserat och återfuktande vilket minskar friktionen och ger ett långvarigt glid.

– Sexlivet behöver inte innebära en partner, glidmedlet från Dr. Greve är helt fantastiskt. Lek och ha kul! Det ger oss bättre förutsättningar för njutning och bättre grund för orgasmer.

Se alla produkter från Dr. Greves serie med intimprodukter här.