ANNONSSAMARBETE MED HEMTEX
Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Nostalgi I rampljuset Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Tre inredningstrender du inte vill missa i höst

29 jul, 2024
Mjuka dova toner och broderat, mjukt grönt och blockmönster eller gammelrosa och feminint – höstens inredningsstilar bjuder på något för alla. Låt dig inspireras inför höstens kommande inredningsprojekt och hitta designmöblerna som lyfter hemmet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto

Fokus på design, rena linjer och komfort – det är några av ledorden som Hemtex arbetat efter när de tagit framANNONS möbler och sängar som lanserades i våras. Under namnet, ANNONS Forms & Objects lanserar de nu möbler av hög kvalitet, och sängarna som går under namnet ANNONS Nordic Rest är precis som möblerna skapade i samarbete med europeiska möbeldesigners där den skandinaviska och minimalistiska designen har fått ta plats. Med en leveranstid på bara 4-7 dagar kan du skapa ett nytt sov- eller vardagsrum på bara en vecka med högkvalitativa material.

Trend 1: Urban paradise

Enkelt, vänligt och en varm atmosfär. Det är ledorden för inredningsstilen Urban paradise som kan beskrivas som farmor och farfars hus i en uppdaterad version. Tänk enkelt istället för överdådigt, med färger som karamell, off-white och dova blå toner. När det kommer till inredningsdetaljer passar färgat glas, glaserad keramik och broderade kuddar in. Tänk klassiskt och tidlöst.

Kuddar i klassiska nyanser, med broderier och mönster, ingår i Hemtex sortiment i höst.
Ljusstakar och vaser i keramik lyfter hemmet.

Matstolar och matbord

Sköna att sitta på, snygga och ett komplement till din inredning. Matstolar ska fylla sin funktion så att du och din familj vill sitta runt middagsbordet länge. Hemtex har ett brett utbud av matstolar och bord i skandinavisk stil, från vitoljad massiv ek till mjukare stolar med lackerade stålben.

Forms & Objects matstol i natur "Hennie", 3 499,90 kr. Matbord och bänk i natur, "Nora".
"Casper", Forms & Objects matstol, 1 499,90 kr.

Soffor och fåtöljer

Är du på jakt efter en ny soffa har Hemtex många olika att välja mellan. Bekväma modulsoffor i robust design, trendiga varianter med schäslong och dagbäddar. Skapa en perfekt myshörna i hemmet med en eller två fåtöljer.

Forms & Objects 3-sits modulsoffa med schäslong, "Isa", 23 999,90 kr.
Forms & Objects fåtölj "Sofia" i klassisk och tidlös design, 6 999,90 kr.

Tips!

Om du är nyfiken på att se tygprover kan du besöka en Hemtex-butik.

Trend 2: Natural escape

För att inreda enligt Hemtexs trend Natural escape ska du tänka komfort, hantverk och funktionalitet. Runda former i naturliga material, möbler och dekorationer i mjuka toner av grönt, off-white och olika nyanser av sand. Ta in mörkbrunt som en accentfärg och mönstermixa för att sätta en personlig touch. Blocktryck, jaquard och blommigt passar in i stilen.

Hyllor och småbord

Använd dig av hyllor och småbord för att skapa vackra stilleben. Välj mellan stabila hyllor i ekfaner och ben i massiv ek eller svart metall.

Hyllan "Ida" i natur, Forms & Objects, 5 999,90 kr
Hylla "Raw" i svart, Forms & Objects, 1 999,90 kr.
Soffbord "Selja" i natur, 4 499,90 kr.

TIPS!

Genom att ta hand om dina möbler och rengöra och vårda regelbundet förlänger du livslängden.

Trend 3: Dreamy Château

Stengods, flätade korgar och blanka material som glas får ditt hem att andas Dreamy Château. En konstnärlig, välbalanserad och poetisk inredningsstil får du om låter kulören bordeaux och gammelrosa ta plats på såväl möbler som dekorationer. Blanda gammalt med nytt, ta fram det personliga och feminina, och en gnutta nostalgi. Välj gärna textilier i linne och bomull och addera handarbete.

Sängar

Genom att köpa en riktigt skön säng kan du investera i din dyrbara sömn. Sängarna ANNONS Nordic Rest från Hemtex är designade i Skandinavien och producerade i Europa. Sängarna finns i många olika modeller, allt för att passa just dina behov. Med en leveranstid på 4-7 dagar kan du snabbt få det där sovrummet du drömmer om. Addera en sänggavel för en lyxig känsla.

Kontinentalsäng "Plus", Nordic Rest, 19 990,90 kr.
Sänggavel "Eden", Nordic Rest, 8 999,90 kr.

TIPS!

Bädda med sängkläder du verkligen älskar. Tänk mjukt, skönt och lyxigt. Lägg några prydnadskuddar på sängen i olika färger, former och material för hotellkänsla.

Om Hemtex

Hos Hemtex hittar du heminredning, möbler och textilier för alla rum. Hemtex är Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextil och erbjuder heminredning och textilier av hög kvalitet till ett bra pris. ANNONS Läs mer och besök Hemtex hemsida här.