Trendar: NostalgiI rampljusetLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträtt

Anna Ankas dotter Elli Yeager lever sin dröm – framtidsplanerna

18 jul, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT, Instagram.
Anna Anka och dottern Elli Yeager
Anna Ankas äldsta dotter Elli Yeager är en entusiastisk hästhoppare, och satsar all sin tid på sporten.
I framtiden hoppas kändisdottern kunna tävla i OS – så här lever hon i dag.
– Det var faktiskt min pappa som introducerade mig till hästar, har hon sagt till Hänt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan HollywoodBrand logo
Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan Hollywood

Anna Anka, som blev känd i hela landet efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar 2009, har två barn från två tidigare förhållanden. Med smörsångaren Paul Anka, som hon skilde sig från 2010, har hon sonen Ethan Anka, som hunnit fylla 18 år. Hon har också dottern Elli Yeager tillsammans med amerikanen Louis Yeager.

Efter uppbrottet fick Louis Yeager ensam vårdnad över Elli, och sedan tonåren har hon ingen kontakt med sin mamma – även om hon som barn syntes i dokusåpan Svenska Hollywoodfruar.

Annons

I dag är Elli 22 år gammal, och har stora och ambitiösa planer för framtiden. Hon har flyttat hemifrån och studerar reklam på universitet i Texas, och lägger all sin övriga tid på sitt stora intresse – hästarna.

Ellis kärlek till hästar och ridsport väcktes tidigt under uppväxten, och det var hennes pappa Louis som introducerade henne för de stora djuren.

– Mina föräldrar skilde sig när jag var väldigt liten, så hästar blev som terapi för mig. Stallet har alltid varit ett tryggt ställe för mig genom livet, och framförallt när det varit tufft, har Elli berättat i en intervju med Sidelines magazine från 2020.

Anna Ankas dotter Elli har flera hästar

Elli Yeager behöver ta examen innan hon kan satsa helt på sin stora dröm – att tävla i VM och OS – men lägger redan nu mycket fokus och energi på sina fyrbenta vänner. Hon tävlar i hästhoppning, planerar sin utbildning kring hästarna och har även hästar på en farm i Kalifornien.

Annons

– Jag åker fram och tillbaka så mycket som jag kan i kombination med skolan och med ryttarlaget i skolan. Men jag har mina egna hästar utanför skolan, har hon sagt till Hänt.

På sin Instagram visar Elli upp hur hon brinner för hästhoppning, och hur hon jobbar sig allt närmare sin dröm – att kunna jobba med sitt hästintresse.

Country chic är höstens härligaste trend – Femina guidar dig till den perfekta lookenBrand logo
Country chic är höstens härligaste trend – Femina guidar dig till den perfekta looken
Annons