Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Då kommer Beyoncé till Sverige

08 feb, 2016
AvMalin Karlberg
En ny låt och video, ett bejublat Super Bowl-framträdande – och en världsturné med stopp i Stockholm. Den gångna helgen tillhörde artisten Beyoncé Knowles!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
12711194_10156608892395601_851054593062993275_o

Beyoncé Knowles ställde till med en riktig skräll i helgen. Det hela började med att hon, helt utan förvarning, släppte en ny låt med tillhörande video, den första sedan 2014. ”Formation”, med sitt kaxiga girl power-budskap, har blivit en omedelbar hit och i den uppseendeväckande videon ser vi bland annat Beyoncés och Jay-Z:s dotter Blue Ivy.

Titta på videon här:

Annons

Beyoncé, iklädd en Michael Jackson-influerad outfit, framförde även låten under sin bejublade half time-show under nattens Super Bowl i USA. I samma veva tillkännagav artisten att hon i sommar beger sig ut på turné, The Formation World Tour.

Till de svenska fansens lycka har Beyoncé gått ut med att den europeiska delen av turnén inkluderar ett stopp i Sverige. Den 26 juli 2016 ställer hon sig på Friends Arenas scen i Solna strax utanför Stockholm.

Sydsvenska fans kan även glädja sig åt att hon två dagar tidigare – 24 juli – uppträder på Parken i Köpenhamn.

Missa inte att läsa:

Stökiga personer är mer kreativa
Lever du i en A- eller H-relation?
Så många bör du haft sex med – enligt din partner

Annons