Trendar: NostalgiI rampljusetLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträtt

Dan Ekborgs skilsmässotvist med 34 år yngre frun

20 okt, 2020
AvAino Oxblod
FotografTT.
Dan Ekborg och frun Emma Ekborg
Dan Ekborgs fru Emma Ekborg ansökte i slutet av september om skilsmässa från skådespelaren.
Men bara två dagar efter att tingsrätten behandlat ansökan ville hon ta tillbaka den – och menar att det bara var av ekonomiska skäl de skulle skilja sig.
"Vi är fortfarande gifta och ett par. Det är enbart en ekonomisk lösning vi gör", skrev hon till Aftonbladet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så går du vidare efter en skilsmässaBrand logo
Så går du vidare efter en skilsmässa

Först rapporterades det att Dan Ekborg, 64, och hustrun Emma Ekborg, 29, skulle skilja sig – men nu har paret tagit tillbaka sin skilsmässoansökan.

Paret gifte sig i maj 2016, efter att ha träffats på nätet. Men i augusti i år skrev paret sig på olika adresser, när Emma Ekborg bytte från parets gemensamma adress utanför Stockholm och skrevs i Sundsvall där hon bodde innan de blev ihop. I slutet av september skickade Emma Ekborg in en skilsmässoansökan. Men ansökan registrerades inte i Stockholms tingsrätt förrän förra veckan – och bara två dagar efter att den registrerats valde Emma Ekborg att ta tillbaka ansökan.

”Vill avbryta skilsmässoansökan”, skrev hon i ett mejl till tingsrätten.

Dan Ekborg och frun fortfarande tillsammans

I ett sms till Aftonbladet skriver Emma Ekborg att paret fortfarande är tillsammans, och att det från början var ekonomiska anledningar som låg bakom skilsmässoansökan.

"Vi är gifta och allt är enbart av ekonomiska skäl, som vi löser via revisorer och tekniskt. Vi är fortfarande gifta och ett par. Det är enbart en ekonomisk lösning vi gör”, skriver Emma Ekborg.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons