Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Elena Belle visar upp sin nya kärlek – 1,5 år efter makens tragiska dödsfall

29 aug, 2021
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
elena belle
För 1,5 år sedan blev realitystjärnan Elena Belle änka. Nu har hon träffat en ny kärlek och delar med sig av sin stora lycka.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Allt om Elena Belles nya kärlek Gleb SavchenkoBrand logo
Allt om Elena Belles nya kärlek Gleb Savchenko

Elena Belle, 36, slog igenom i dokusåpan Paradise Hotel år 2005. Då gick hon under namnet Natacha Peyre och blev snart ett ansikte att räkna med på löpsedlar och mingelsidor. Hennes dejtingliv skapade rubriker med pojkvänner som flickfotografen Bingo Rimér och Dhani Lennevald från A-Teens.

År 2016 gifte Elena sig med musikmanagern Michael Theanne. Deras glamorösa liv i Los Angeles fick vi sedan följa i Svenska Hollywoodfruar. I februari 2020 gick maken plötsligt bort i en hjärtattack och lämnade Elena med deras gemensamma dotter Luna som idag hunnit fylla 3 år.

Nu har Elena träffat en ny kärlek och delar med sig av lyckan på Instagram.

Gleb Savchenko är Elena Belles kärlek

Den nya pojkvännen heter Gleb Savchenko och är känd från amerikanska versionen av Let’s Dance (Dancing with the Stars) där han är en av proffsdansarna.

Gleb Savchenko
Gleb Savchenko på röda mattan.

I en story på Instagram bekräftar Elena att hon inte är singel längre, rapporterar Aftonbladet. Hon skriver vidare att Gleb är hennes kille. Bekräftelsen kommer sedan en följare ställt frågan om hon är singel och en annan undrat om Elena och Gleb är ett par.

Annons

”Jag får många frågor om Gleb, så jag ska bara svara på en av dem. Ja, vi dejtar varandra. Han är en fantastisk människa, en fantastisk pappa. Han har det största av hjärtan. Det är allt jag kan säga”, svarar Elena.

På Instagrams flöde visar hon senare upp en video där de två går på spa i Miami.

”Välbehövlig spadag”, lyder caption.

Blir bonusmamma till två barn

Gleb Savchenko föddes i Moskva. Hans exfru är den ryska skådespelaren Elena Samodanova som han skilde sig från 2020 efter ett 14 år långt äktenskap.

Ex-makarna har två gemensamma barn, 10-åriga Olivia och 4-åriga Zlata, som nu blivit Elena Belles bonusbarn.

Källa: Aftonbladet

Foto: TT

Annons