Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Johan Glans kärlekshistoria med hustrun – efter alla år

08 apr, 2022
AvAino Oxblod
FotografTT.
Johan Glans och hans fru Sara Young har varit gifta sedan 2013, och har två barn tillsammans.
Men deras fina kärlekshistoria började i motvind – när Johan Glans inte visste hur han skulle ragga.
– Jag ringde henne. Bara för att prata. Det tyckte hon var jättekonstigt, har han sagt till Expressen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbetBrand logo
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

Folkkära komikern Johan Glans, 47, har varit tillsammans med frun Sara Young, 46, i många år, och har fått barnen Minna och Cilla tillsammans, födda 2008 respektive 2010.

Johan och Sara är lyckligt gifta sedan 2013 och familjen bor ihop i Stockholm, men så såg det inte ut i början. När Kvarteret Skatan-skådespelaren lärde känna sin blivande fru var det på stand up-klubbar i Malmö, där de båda var aktiva.

– Hon har hållit på en hel del genom åren. Vi sågs på en klubb i Malmö där vi båda uppträdde, berättade Johan Glans för Expressen 2015.

Men hur man går från att prata på jobbet till att börja dejta var först en utmaning för Glans.

– Jag blev väldigt förtjust i henne, sen visste jag inte riktigt steg två... så jag ringde henne. Bara för att prata. Det tyckte hon var jättekonstigt, hon väntade liksom på vad jag ville. Vi pratade i en kvart, sen sa jag "vi hörs". Men sakta men säkert sen, genom många luddiga och vaga telefonsamtal om väder och vind, lyckades jag övertyga henne, sa han.

Sara Young och Johan Glans på premiären för den senaste James Bond-filmen.

Johan Glans vilda period innan frun

Innan komikern, som nu är en av de mest framgångsrika humoristerna i Sverige, träffade sin Sara så hade han dock en vildare period. När han började bli framgångsrik med sin stand up i början av 00-talet fick många kvinnor upp ögonen för honom.

– Jag hade liksom aldrig flickvänner under hela skoltiden. Jag visste ju inte i vilken ände man skulle börja. Sen, när jag började få sväng på min stand up, var ute och reste och bodde på hotell, var det tjejer som kom fram och började prata med mig. Jag vet inte om jag skulle kalla det player, men jag var en komplett slampa i två år.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons