Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Johan Ulvesons son Max har vuxit upp – går i pappas fotspår

28 maj, 2021
Johan Ulveson med barnen Max och Klara.
Johan Ulveson har två barn med hustrun Anki, som han har varit gift med i 30 år.
Nu har sonen Max börjat gå i sin pappas fotspår – och själv blivit skådespelare.
Härifrån känner du igen Ulveson-sonen!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Johan Ulveson, 66, är helt klart en av Sveriges allra mest folkkära och kända skådespelare – med roller i allt från Älska mig, c/o Segermyr och Bert så har han underhållit flera generationer svenskar.

Johan har varit gift med hustrun Ann-Christin Nilssen, 60, – som ofta kallas Anki – i 30 år, och paret har två barn tillsammans. Sonen Max och dottern Klara, 29 och 27 år gamla.

Johan Ulveson med barnen 2001

Johan Ulveson med Max och Klara.

Medan dottern har valt bort ett kändisskap, så har Max Ulveson nu gått i sin pappas fotspår och verkar satsa på en karriär som skådespelare.

Annons

Just nu syns han i Thunder in my heart, den nya hyllade tv-serien på Viaplay som Amy Deasismont både spelar huvudrollen i och har skrivit. Max Ulveson spelar karaktären Edwin, som har en sexuell relation med Amys karaktär. Max har också spelat i sjätte säsongen av Solsidan.

Johan Ulveson med Max och Klara 2005.

Det har Johan Ulvesons son Max haft roller i

Kändissonens karriär verkar helt klart ha börjat rulla igång nu. Utöver tidigare nämnda har han också en roll i nya Netflix-filmen Dancing queens med Molly Nutley i huvudrollen, samt spelar i Peter Dalles film Tills solen går upp.

Annons

Max Ulveson har tidigare utbildat sig på Teaterhögskolan i Malmö, där han studerade från 2016 till att han examinerades 2019.

Max Ulveson.
Max Ulveson.
Annons