Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Jon Bon Jovis son har vuxit upp – dejtar superstjärnan

22 jun, 2021
AvMalin Ny
FotografTT
bon jovi
Jon Bon Jovi har fyra barn tillsammans med frun Dorothea Hurley. Nu har hans son Jacob Bongiovi vuxit upp – såhär ser han ut i dag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Jon Bon Jovi slog igenom med succébandet Bon Jovi sedan 1983 och har gett oss hits som Livin' on a prayer, It's my life och Bed of roses. Sedan starten har bandet släppt hela 15 album, varav det senaste kom förra året.

Sedan 1989 är han gift med Dorothea Hurley och tillsammans har makarna fyra barn – Jacob, Stephanie Rose, Romeo Jon, och Jesse. Nu har den näst yngsta av barnen, 19-åriga Jacob, skapat rubriker över hela världen. Det då han dejtar skådespelerskan Millie Bobbie Brown, känd från serien Stranger Things.

Annons

Tidigare dejtat Romeo Beckham

Brown har tidigare kopplats ihop med Joseph Robinson, son till rugbyspelaren Jason Robinson, efter att hon på Snapchat delat en bild på honom och skrivit "LY" – vilket står för ”Love you”. De ska ha träffats under en semester på Maldiverna i slutet av 2019. Men ett par månader senare skvallrade en källa till The Sun att relationen fått ett slut, på grund av att de bråkade en del.

Innan det kopplades hon ihop med Romeo Beckham, son till Victoria och David Beckham, men efter månader av spekulationer så sa Millie att de endast var vänner.

Jacob Bongiovi har vuxit upp - såhär ser han ut i dag

Numera verkar det alltså vara rocklegendarens son Jacob Bongiovi, även kallad Jake, som är skådespelerskans pojkvän. Paret syntes nyligen promenera och hålla hand på New Yorks gator. Det är första gången paret syns ihop bland folk, men de har även lagt upp flera bilder med varandra på sociala medier.

Annons

Jacob föddes år 2002 och verkar inte gå i sin fars fotspår - han studerar nämligen just nu på universitetet, Syracuse University, och spelar amerikansk fotboll.

Foto: TT

Annons