Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Spana in trailern till nya spännande maffiaserien!

06 sep, 2017
AvAnaïs González Cruz
En tv-serie om den italienska maffian som baseras på verkliga händelser? Grazie mille, Netflix!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Känn ingen sorg (eller skam, för den delen) om du redan sett Narcos tredje säsong, för nu släpper Netflix en serie som lär stilla alla dina begär efter dödliga uppgörelser i den undre världen.

Läs även 11 Netflix-nyheter du inte får missa i september!

Suburra kretsar kring den italienska maffian i Rom och det farliga maktspelet mellan den organiserade brottsligheten, staten och Vatikanstaten. Och så en rejäl dos korruption på det.

Serien är en förlängning av den hyllade filmen från 2015 med samma namn och redan då tyckte kritikerna att manuset kunde ha gjort sig ännu bättre i tv-format. Med en 90-procentig rating på Rotten Tomatoes säger det inte så lite om vad vi kan förvänta oss, särskilt eftersom Suburras skapare även ligger bakom grymma Gomorrah.

Nog snackat – se den nya trailern!

Suburra har premiär på Netflix den 6 oktober. 

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Äntligen dags för sträcktittande – här är höstens bästa tv-serier 2017. 

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

Annons