Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Tareq Taylors dotter Ellen har vuxit upp – så ser hon ut nu

10 okt, 2024
AvAino Oxblod
FotografTv4, TT.
Tareq Taylor och dottern Ellen
Tareq Taylors äldsta dotter Ellen var bara 11 år när hon medverkade i tv-programmet Sveriges yngsta mästerkock.
Nu har hon hunnit fylla 21 år – så ser stjränkockens dotter ut i dag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Tareq Taylor hyllning till flickvännen: "Superkvinna"Brand logo
Tareq Taylor hyllning till flickvännen: "Superkvinna"

De senaste åren har Tareq Taylor blivit Sveriges mest folkkära och omtyckta kock – han har medverkat i Kockarnas kamp, gjort Tareq Taylors matresa på SVT och till och med varit julvärd på samma kanal. Numera driver kocken företag med sin sambo Sofia Ståhl, och är aktuell med programmet Här är ditt kylskåp på Kanal 5.

Tareq Taylor väntar barn med kärleken Sofia Ståhl, men har också en numera vuxen dotter tillsammans med exfrun Kristina Taylor – Ellen Taylor. Ellen är född 2003, och är i dag 21 år gammal. 11 år gammal medverkade hon i Sveriges yngsta mästerkock 2015, där hon var en av de främsta deltagarna, och till slut landade på en tredje plats. Hon verkar alltså ha ärvt sin pappas talang i köket!

Annons
Ellen Taylor i Sveriges yngsta mästerkock.
Ellen Taylor var med i Sveriges yngsta mästerkock 2015.

I en intervju med Femina 2020 konstaterade Tareq Taylor dock att dottern inte verkade så sugen på att gå i hans fotspår fullt ut och bli kock, trots medverkan i Sveriges yngsta mästerkock som barn.

– Hon var med där när hon var yngre, men nu har hon gått vidare till annat. Hon har för mycket annan talang för att slösa bort den framför en spis. Hon är dansare idag. Men hon har tävlingsgenen i sig, den delar vi.

Sedan skilsmässan från exfrun Kristina har Tareq Taylor flyttat upp från Skåne till Stockholm, och bygger just nu ett hus från grunden tillsammans med sin gravida sambo, medan dottern Ellen bor kvar med sin mamma.

Annons

Så ser Ellen Taylor ut som vuxen

Under uppväxten har Tareq Taylor regelbundet tagit med sig dottern på premiärer och röda mattor – och så sent som 2023 gick de på premiären av The Mandalorian tillsammans. Här kan vi se hur Ellen vuxit upp, och är pappa upp i dagen!

Tareq Taylor och dottern Ellen
Tareq Taylor och dottern Ellen på premiär 2023. Foto: Karin Törnblom/TT
Tareq Taylors superknep: Perfekt pocherade äggBrand logo
Tareq Taylors superknep: Perfekt pocherade ägg
Annons