Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Zeina visar okända mejlen från Zlatan – gamla relationen

05 jul, 2023
AvAino Oxblod
FotografTT.
Zeina och Zlatan.
Som tonåring gick matlagningsprofilen Zeina Mourtada på Malmö Borgarskola – precis som fotbollsikonen Zlatan Ibrahimovic.
Nu delar hon med sig av gamla mail hon fått skickat till sig av den forna klasskamraten.
”På något skumt sätt lyckades han hacka in sig i min inkorg när jag gick in för att läsa hans mail”, skriver hon på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 saker du kanske inte visste om Zeina MourtadaBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Zeina Mourtada

Hon är en av Sveriges mest älskade matlagningsprofiler, han en av världens mest kända fotbollsspelare – men både Zeina Mourtada och Zlatan Ibrahimovic gick på gymnasiet Malmö Borgarskola i slutet av 90-talet.

Det är Zeina Mourtada som nu berättar om den oväntade kopplingen mellan henne och fotbollslegendaren – och visar gamla mejl han skrivit till henne. I ett inlägg på Instagram berättar Zeina hur Zlatan försökte hacka hennes mejl, och lyckades.

”Har jag berättat om när Zlatan Ibrahimovic och jag gick i samma gymnasium på Malmö Borgarskola? Här är gamla Mail från honom😂 Vi satt i datasalen som det hette då och han bad mig logga in på min mail för att han hade skickat något. Han skrek från andra sidan datasalen ”Ey Zeina du har Mail”! På något skumt sätt lyckades han hacka in sig i min inkorg när jag gick in för att läsa hans mail. Han erkände vad han höll på med och sa att jag var fett tråkig som inte hade något spännande i min inkorg”, skriver hon på Instagram.

Annons

Mejlen från Zlatan Ibrahimovic

Bilderna till inlägget visar flera av de gamla mejlen från Zlatan, där man kan känna igen hans goda självförtroende.

”Du tror du är grym men du vet vem som är grym”, står det i det första mejlet skickat av ”Don Zlatano”.

”Du vet vem som är snyggast eller hur mer behöver jag inte säga” och ”Vem är snyggast va”, står det i de två andra mejlen.

Bland kommentarerna är det många som är fascinerade över Zeinas okända förflutna med Zlatan.

”Den här var riktigt otippad! Men galet kul ha ha”, skriver profilen Daniel Paris.

Annons