Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Inspireras av denna stiliga stadsvåning i industristil

26 aug, 2016
AvThowe Wagner Larsson
Exklusiva materialval, enorm takhöjd och eget orangeri. Vad mer kan man begära?
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

En av Stockholms mest unika lägenheter finns nu till salu. I Chokladfabrikens gamla lokaler på Industrigatan på Kungsholmen i Stockholm ligger den här trerummaren på 86 kvadratmeter.

choklad8
choklad9
choklad11
Annons

Takhöjden är magnifik och tillsammans med ljusa väggar, breda trägolv i ask och bevarade takbjälkar får våningen en stilren och unik touch. Interiörerna i våningen är specialdesignade och materialvalen har noga valts ut från exklusiva märken som Villeroy & Boch, italienska Bertazzoni och Kvänum.

choklad13
choklad16
Annons

Bostadstyp: Bostadsrätt
Adress: Industrigatan 2 A
Område: Kungsholmen, Stockholm
Rum: 3 rum och kök
Boarea: 86 kvm
Utgångspris: 7 295 000 kr
Mäklare: Mattias Lantto
Mäklarbyrå: Historiska hem

choklad17
choklad14
Annons

Lägenheten har även något så unikt som ett eget orangeri i anslutning till sovrummet. Sovrummets golv är i vitpigmenterad ask och en stor walk in-closet.

choklad6
choklad12
Annons
choklad1

Bakom våningens styling och interiör ligger firman Copperstad med Åsa Copparstad i spetsen. Samma företag stylade även Oskar Linnros våning på Södermalm som Residence skrev om tidigare. Fotograf är Fredric Boukari.

Annons
choklad4

Badrummet har genomgående klinkermosaik i ljusgrått från Villeroy & Boch. Det vackra fyrkantiga handfatet är från Duravit och benställningen är i amerikansk valnöt. Spotlightsen, den specialdesignade spegeln och handdukstorken från Rej Design är små detaljer som ger den där lilla extra wow-känslan.

choklad2
choklad3
Annons

Köket är specialdesignat av Kvänum. Det snygga arbetsbänken är av rostfritt stål och längs ena väggen finns skåp lackade i en ljusgrå kulör med inbyggd varmluftsugn från italienska Bertazzoni.

choklad18
choklad19
Annons
choklad15

Annons