Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Laxtartar med pepparrot

27 jan, 2012
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

(4 personer)
4 tunna skivor vitt bröd

5 dl blandad sallad

100 g gravad lax

50 g kallrökt lax

1 tsk dijonsenap

1 msk crème fraiche

1 msk finskuren gräslök

salt och vitpeppar

Till garnering:
4 tsk riven färsk pepparrot

olivolja

Beredning:

Rosta brödskivorna. Fördela bröd och sallad på 4 tallrikar. Finhacka laxen och blanda med övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Fördela röran på brödskivorna. Garnera med riven pepparrot och ringla lite olivolja över. Servera.

Av Jan-Erik Hagbohm

Annons