29 aug, 2015
70-talsfest – på riktigt
AvFemina
Annons
”När man bor en bit utanför stan kan det hända att man hämtar gästerna på vägen hem från jobbet. Då ringer man till kvarterskrogen och beställer maten och hämtar den på samma gång.”
Gunilla Myrberg, journalist.
”Anja lagar maten kvällen innan och dukar på morgonen innan hon åker in till tidningen. Sen köper hon bara färskt bröd med hem och när gästerna kommer går man direkt till bordet, där allt finns framsatt så att också värdfolket kan sitta ned och ha trevligt.
Annons
Den spännande rätten heter ’En salig röra’ och är gjord av renkött … Drycken är Ruffino eller Sangria.”
Anja Notini-Wallin, Feminas moderedaktör.
Ardy Strüwer, konstnär och tv-skämtare.
Kerstin Lokrantz, designer.
Anika Reuterswärd, Feminas heminredare.
Annons
Titti Wrange, designer, Anna-modeller.
Elisabeth Ralf, pärlkonstnärinna och kokboksskribent.
Annons
Fem män blir av Lill bjudna på bruna bönor och fläsk … Till den bastanta varmrätten dricks det öl och brännvin. På bilden har man hunnit fram till desserten …”
Lill Thorén, Hvar fjortonde dag.
Frank Hollingworth, krögare och cook-shop-innehavare.
Annons
Jane Bark, tecknare, bland annat i Femina.
Pernilla Tunberger, matskribent i toppklass.
Annons
Lisa Larson, keramiker.
Detta därför att de ska kunna se varann djupt i ögonen under skålarnas gång …”
Ulla Molin, trädgårdsexpert, skribent, Gröna Gårdeninnehavare.
Annons
Inez Svensson, designer och kvarterskrogsinnehavare.
Ria Wägner, journalist och dokumenterat matkunnig.
Annons
Annons