Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Krönika om självkärlek Dejta efter separation Teknikhacks Yoga med Johanna Resetips Vintips till maten

Adventskalender för män 2024 – 9 utvalda julkalendrar

04 okt, 2024
AvStina Meyerson
adventskalender för man 2024
Vill du unna dig själv eller någon du håller kär en härlig julkalender att öppna i december? Här har vi samlat nio adventskalendrar som kan passa för män!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i min kontaktlistaBrand logo
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i min kontaktlista

Trots att december kan kännas långt bort är vi många som redan har börjat snegla på recept med saffran och julkryddor, längtar efter att lyssna på julmusik och börjat spana in härliga julkalendrar.

De senaste åren har det blivit allt mer populärt att unna sig själv eller någon man tycker om en adventskalender med små gåvor i – och allra mest hajpade har skönhetskalendrarna blivit. Några populära alternativ är exempelvis ANNONS Caias, ANNONS Lykos och ANNONS Rituals julkalendrar, som innehåller allt från hud- och hårvård till sminkprodukter.

Annons

Även om det givetvis finns många män som blir glada av en sådan skönhetskalender, finns det också kalendrar som innehåller gåvor som är klassiskt manligt kodade – som produkter för mustasch och skägg och särskilda parfymer och hårprodukter. Dessutom finns det också många fina, prisvärda kalendrar som inte fokuserar på skönhet och self care, utan som exempelvis är till för kaffeälskaren, gourmanden eller bokslukaren. Därför listar Femina här nio adventskalendrar som kan passa för män (och andra)!

Här är årets bästa adventskalendrar för män 2024

Är du på jakt efter en adventskalender med hud- och kroppsvård, med olika kaffesorter eller kanske med 24 godbitar av något slag? Här hittar du flera fina julkalendrar 2024.

1/9

Vårdande adventskalender för män 2024

Nivea

En härlig kalender att ge bort eller unna sig själv är en innehållandes hudvård. Niveas adventskalender för män 2024 gömmer 24 gåvor bakom luckorna, med snäll hudvård som kan passa de allra flesta. Några favoriter från kalendern är exempelvis ansiktsmaskerna och porplåstren – vilka alla kanske inte skulle unna sig själva till vardags, men som är roliga att pyssla med i badrummet. Kort sagt, lite välförtjänt me-time i en kalender!

Annons
2/9

Lyxig julkalender för män 2024

Rituals

I Rituals adventskalender för män hittar du riktigt lyxiga produkter för både kroppen och hemmet. Bakom luckorna finns allt från parfym och rakgel till doftpinnar och doftljus. Kolla in Rituals allra första presentbox för män här!

3/9

Adventskalender med kaffe 2024

Nabo

Skäm bort kaffeälskaren med en fin kaffekalender! Den här adventskalendern bjuder på 24 olika kaffesorter – och varje sort räcker till cirka tre koppar rykande varm dryck. Sorterna är utvalda i samarbete med Bergstrands kafferosteri i Göteborg.

Annons
4/9

Te-adventskalender 2024

Pukka

Ett exempel på en prisvärd adventskalender är den här julkalendern med olika teer från Pukka. Kalendern för teälskaren innehåller en blandning av grönt te, örtte och fruktte, som kan värma en december igenom.

5/9

Lakritskalender 2024

Lakrids by Bülow

Lakritsälskarens favoritkalender är givetvis lakritskalendern! Den här julkalendern från Lakrids by Bülow innehåller 24 smaskiga överraskningar, med smaker som salmiak och passionsfrukt. Feminas favorit är till exempel lakritsen med smak av salt karamell! Bakom varje lucka finns två godbitar – så man kan unna sig själv två smakbitar eller dela glädjen med någon man håller kär.

Annons
6/9

Chokladkalender 2024

Simply Chocolate

En evig och uppskattad klassiker i december är givetvis chokladkalendern! Simply For Chocolate Lovers-adventskalendern känns också extra unnig eftersom den inte bara innehåller 24 luckor för de 24 dagarna fram till jul – utan när andan faller på kan man också njuta av godbitar från halvdagsluckorna!

7/9

By Lyko adventskalender för män 2024

Lyko

Lykos nya julkalender Man-datories kan passa personer (eller som Lyko själva skriver; ”gentlehens”) som vill ha unniga produkter till exempelvis kropp, hår och skägg. I kalendern hittar du exempelvis produkter från Kevin Murphy, Rituals och Starskin.

Psst! Notera att kalendern även innehåller glidmedlet Magic Glide från RFSU och att den därför kan kännas som en lite mer intim gåva än övriga kalendrar.

Annons
8/9

Adventskalender med noveller 2024

Novellix

Förgyll helgerna fram till jul med den här mysiga adventskalendern! I kalendern, som ska öppnas varje söndag, finns fyra klassiska julsagor från H. C. Andersen, Charles Dickens, Selma Lagerlöf och Tove Jansson, samt en utvald tesort per kuvert – som gör lässtunden ännu lite härligare.

9/9

Adventskalender med 24 par strumpor 2024

Happy Socks

Strumpor blir man väl alltid glad för? Vare sig de befintliga har nötts ner av användning eller på något oförklarigt sätt försvunnit i tvättstugan, är strumpor någonting som de flesta av oss faktiskt behöver addera till garderoben på nytt då och då. Till den som föredrar riktigt granna strumpor finns exempelvis den här adventskalendern från Happy Socks!

Annons
Annons