Trendar: Krönika om självkärlek Dejta efter separation Teknikhacks Yoga med Johanna Resetips Vintips till maten

Nu kommer halsbandet som översätter kattens läten till mänskligt tal

01 apr, 2016
Nu kan du få veta vad din katt faktiskt säger. Åtminstone enligt företaget Temptations som släpper ett katthalsband som påstår sig översätta kattens jamande till mänskligt tal.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
catterbox-temptations-katt-2

Läs även: 16 bilder som visar exakt hur det är att leva med en katt

Det är många kattägare genom åren som önskat att de kunnat förstå vad deras katter säger. Nu kan stunden ha kommit. Företaget Temptations påstår att de forskat fram och skapat ett halsband som tolkar katternas olika läten och översätter dem till mänskligt tal. Vilken dialekt kattens mänskliga röst har ska kunna ställas in via en app.

Läs även: 7 hälsofördelar med att ha en katt

Annons

Catterbox, som halsbandet kallas, lanseras nu i USA och på Nya Zeeland. Om kattprodukten kommer att släppas i Sverige är däremot oklart. Det är även oklart om halsbandet verkligen finns, eller om det är en PR-kupp från företaget. Avgör själv i företagets reklamvideo här nedanför om denna roliga nyhet känns äkta, eller för bra för att vara sann.

Läs även: 7 bilder som visar att du är en katt-aholic

Gilla oss på Facebook!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons