Trendar: Inredning Mat och dryck Resor Kultur

Pernilla Wahlgren har gift sig med Christian Bauer – se vackra bröllopsklänningen!

13 sep, 2024
Pastellfärger, en romantisk spansk trädgård och en maffig och kändistät tredagarsfest – här är allt vi vet om Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop i Marbella!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonbokenBrand logo
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonboken

Det råder kärleksfeber i spanska Marbella den här helgen då Pernilla Wahlgren gifter sig med sin Christian Bauer. Det väntas bli en dundrande tredagarsfest med 130 gäster och datumet för vigseln är idag, fredagen den 13 september. Olycksnummer för många – men lyckonummer för Bauer!

Så blir bröllopet – detaljerna och platsen

Vi har fått följa planeringen av bröllopet både genom sociala medier, Pernillas podcast hon har tillsammans med Sofia Wistam och familjens egna realityserie Wahlgrens värld.

Annons

Bianca och Benjamin Ingrosso är toastmasters och Pernillas bror, Linus Wahlgren, sjunger brudvalsen. Jessica Wahlgren, Sofia Wistam, Hanna Hedlund, Susanne Nordström, Jennifer Jansch och Bianca Ingrosso är Pernillas brudtärnor.

Festen väntas pågå från torsdag till lördag och pre-partyt arrangerades på restaurang Caos Italia by Stefano Catenacci under torsdagen. Själva vigseln är under fredagen och platsen är på Fina la concepcón – en vacker och romantisk spansk trädgård där själva vigseln är på stranden.

Brud och tärnklänningarna – prislappen och designer

Paret gifter sig för andra gången då de hade en liten och intim ceremoni i Lidingö kyrka i slutet av 2023, då Pernillas pappa Hans Wahlgren blev sjuk i cancer. Då bar Pernilla en vacker vinterklänning från modevarumärket Needle & Thread – en klänning som kostar runt 8 000 kronor.

Annons

På bröllop nummer två var pastellfärger ett genomgående tema på både brudtärnor och brudbuketten, och Pernilla själv strålade i en vit klänning med volanger och tyll – en typisk Pernilla-klänning som hon kom ridandes (!) i fram till vigselplatsen! Klänningen kostar runt 7 500 kronor och kommer även den från modevarumärket Needle & Thread. Christian Bauer matchande sin brud med en vit stilig kostym.

Pernilla kom ridandes fram till vigselplatsen – mäktigt! Micael Bindefeld/Instagram
Annons
Bruden och brudtärnor – i tärnklänningar från Adoore och brudklänning från Needle & Thread. Micael Bindefeld/Instagram
Pernilla bar klänningen <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Libby Lace Gown </span>från modevarumärket Needle &amp; Thread.

Brudtärnorna bar alla klänningar från det svenska modevarumärket Adoore – klänningar i olika pastellfärger som kostar runt 1 500 kronor styck.

Stort grattis till kärleken, säger vi!

Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstipsBrand logo
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips
Annons