Trendar: Krönika om självkärlek Dejta efter separation Teknikhacks Yoga med Johanna Resetips Vintips till maten

Så såg TV4-kändisarna ut när de gifte sig – se bröllopsbilderna!

02 okt, 2024
Från Jenny Strömstedt till Martin Järborg, Anders Philblad och Matilda Boza – här har vi samlat TV4-profilernas härliga bröllopsbilder!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Jenny Strömstedts stil genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stil genom åren

TV4-profilerna, eller Nyhetsmorgon-profilerna som de också kallas, är både hyllade och älskade. De guidar tittarna dagligen genom nyhetsflödet och bjuder på både allvar och humor.

TV4-profilernas bröllopsbilder

Vi har scrollat i arkivet och letat fram härliga och fina bilder på när profilerna sagt ja till kärleken. Scrolla ner för kärleksbilderna!

Jenny Strömstedt

2011 sa Jenny Strömstedt ja till kärlek Niklas Strömstedt. Paret gifte sig på Bomans hotell i Trosa och Jenny bar en vit klänning i omlott-modell och tyllkjol.

Annons
Jenny Strömstedt brudklänning
Jenny Strömstedt i sin bröllopsklänning 2011. Magnus Liam Karlsson/Aftonbladet/TT
Jenny Strömstedt bröllopsklänning
Nygifta! Paret gifte sig på Bomans hotell i Trosa. STRANDLUND SARA
Annons

Soraya Lavasani

Soraya gifte sig med sin kärlek Ralph Olsson på Lidingö i Stockholm 2016. Soraya bar då en vacker brudklänning i spets och hade utsläppt hår med en slöja.

Anna Brolin

TV4-journalisten Anna Brolin gifte sig med sin Jesper Rodhborn 2013 på soliga Gotland. Paret träffades 2011 och förlovade sig året efter. Anna valde en vacker klänning med spetsdetaljer.

Jenny Alversjö

Programledaren Jenny Alversjö och hennes kärlek Patrik Larsson gifte sig för andra gången 2016. Paret gifte sig för första gången 2006, men valde att göra om kalset tio år senare. Jenny bar en klassisk och vacker klänning i omlottmodell med lättare släp.

Annons

Tilde de Paula

2012 gifte sig Tilde de Paula med musikern Thomas Eby. Paret förlovade sig 2010 och planerade för att gifta sig året efter – men Tilde blev gravid och bröllopet sköts upp ett år. Paret gifte sig i Adolf Fredriks kyrka i Stockholm och Tilde bar en off shoulder-klänning i klassisk modell.

Matilda Boza

Matilda och Jonathan Boza gifte sig i Italien 2019 – ett riktigt sagobröllop där Matilda bar en otrolig klänning i bohemisk stil.

Annons

Anders Philblad och Henrik Alsterdal

2013 blev Anders Philblad och Henrik Alsterdal äkta makar. Paret gifte sig under en resa till Palma tillsammans med vänner och de båda var stiligt klädda i kostym och matchande fluga och slips.

Sofia Geite och Johan Edlund

Programledaren Sofia Geite och sportjournalisten Johan Edlund gifte sig i S:t Laurentii kyrka i Söderköping 2018. Sofia i en vacker spetsklänning och Johan i en svart kostym.

Annons

Martin Järborg

Martin Järborg har varit tillsammans med sin fru Camilla i 20 år. Martin friade till Camilla pa på en flygplats 2010, och paret gifte sig samma år. Martin i en svart kostym och svart slips och Camilla i en vacker brudklänning med slöja.

Annons
Jenny Strömstedts stil genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stil genom åren
Annons