Trendar: Krönika om självkärlek Dejta efter separation Teknikhacks Yoga med Johanna Resetips Vintips till maten

Uppgifter: Tre av Kardashiansystrarna väntar barn samtidigt

26 sep, 2017
AvMalin Karlberg
Kim Kardashian, Khloe Kardashian och Kylie Jenner uppges alla vänta barn samtidigt – och allt sammanfaller med deras realityseries 10-årsjubileum...
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Familjen Kardashian-Jenner växer som aldrig förr – nu rapporteras det att tre av systrarna väntar barn på samma gång. Detta i samband med att familjens populära realityserie Keeping up with the Kardashians firar 10-årsjubileum.

De senaste dagarna har det rapporterats att yngsta systern Kylie Jenner väntar barn med sin pojkvän, rapparen Travis Scott. Det är sedan tidigare känt att Kim Kardashian och Kanye West väntar sitt tredje barn genom en surrogatmamma – detta eftersom hälsoproblem i samband med Kims tidigare graviditeter skulle det göra det potentiellt livsfarligt för henne att bära ännu ett barn.

Den senaste uppgiften gör gällande att även systern Khloé Kardashian väntar barn och beräknats föda i januari 2018. Pappa är NBA-stjärnan och pojkvännen Tristan Tompson.

Twitteranvändare har inte varit sena med att reagera på de trippla babynyheterna – och många gör sig lustiga över att det hela skulle kunna vara en smart PR-strategi från mamman och managern Kris Jenners sida:

Annons

Annons

https://twitter.com/serena_soomal/status/912822515604578304?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fpeople.com%2Fbabies%2Fkhloe-kylie-kim-all-expecting-fan-reactions%2F

https://twitter.com/AustinCTweets/status/912813938890375169

Visar sig samtliga rapporter stämma är en sak säker: framtiden för reality-TV lär – på gott och ont – vara säkrad.

Foto IBL

Annons