Marabou släpper ny choklad – så smakar den
Är det något vi ofta bara river ner i varukorgen utan att reflektera, när vi är på upploppet mot kassan på Ica, så är det Marabous chokladkakor.
Titt som tätt släpper de även en ny smak, som den här kladdiga rackaren som kom i våras. Och nu är det alltså dags för ytterligare en ny variant.
Det är Mandel & krisp som lanseras. Hur man definierar krisp är svårt att säga, men det smakar och känns krispigt helt enkelt. Som de de spröda klumparna som finns i Lion eller Brejk. Det blandas med krossade mandlar och karamell vilket gör att smaken påminner om både Daim och Dumle – inte illa alltså. Den ska vara glutenfri men det står samtidigt ”kan innehålla spår av andra nötter och vete”.
Marabou mandel & krisp väger 185 gram och är alltså den större av de två standardstorlekarna. Den börjar säljas på Coop under vecka 32, alltså från den 7 augusti, och kommer finnas i övriga butiker från veckan 35, alltså den 28 augusti.
Artikeln publicerades först på Cafe.se.