Trendar: Nostalgi Julen Gratis färganalys Vintips Spahotell att besöka Livsberättelser Kriminalserier Helikopterrånet - så ser de ut i verkligheten

Marinerade apelsiner

26 aug, 2011
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

(4 personer)
2 apelsiner
2 msk florsocker
saft av 1/2 apelsin
saft av 1 lime

Garnering:
3 passionsfrukter
färska myntablad

Till servering:
glass

Beredning:

Skala och skär apelsinerna i skinnfria klyftor med en vass kniv. Blanda florsocker med apelsin- och limesaft. Lägg ner apelsinskivorna och låt stå och marinera i 30 min. Fördela på 4 tallrikar och garnera med passionskärnor och mynta. Servera med en kula god vaniljglass.

Annons