Trendar: NostalgiI rampljusetLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträtt

Gör smaskiga chips av överblivet potatisskal

24 jun, 2024
AvEbba S Dahlman
Enkla, snabba och miljövänliga hushållsknep står i centrum i Feminas programserie Ekohemmet. Här bjuds på ett härligt recept som tar till vara på överblivet potatisskal.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Så här under sommarmånaderna äts mycket potatis i vårt avlånga land. Därför passar vi på att bjuda på ett recept som tar till vara på det överblivna potatisskalet. Så släng det inte för allt i världen – gör smaskiga chips i stället!

Kolla på klippet för att se hur du går till väga. Fick vi använda bara ett ord för att beskriva detta recept, så är det utan tvekan: ENKELT!

Se fler avsnitt av Feminas videoserie i samarbete med Ekohemmet här.

Ekohemmets recept: Chips av överblivet potatisskal

  1. Lägg det överblivna potatisskalet på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Häll över olja och flingsalt.
  3. Ställ in plåten i ugnen på 150°C i 15 minuter.
  4. Plocka ut ur ugnen och låt svalna.
  5. Servera och njut!
Annons