Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Grönkålspesto

20 nov, 2008
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

(4 personer)
2 dl färsk eller fryst grovhackad grönkål

1 dl valnötter

2 vitlöksklyftor, grovhackade

1 dl riven cheddarost, vällagrad

11/2 dl rapsolja

salt och peppar

Beredning: Mixa grönkål, valnötter, vitlök och ost. Späd med oljan. Smaka av med salt och peppar.

INSPIRERAD? RECEPT PÅ GRÖNKÅL HITTAR DU PÅ:
Grönkålschips
Dunderkål
Gräddstuvad grönkål med fetaost
Grönkålspaj med valnötter
En grön drink med grönkål
Grönkål med ugnsbakad lax och solrospesto

Annons