Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Grönkålstabbouleh

20 dec, 2013
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

(1 stor skål)
1/2 grönkålsstånd

1 kruka basilika

1/2 dl mandel

1/2 dl pumpafrön

saft av 1 citron

1/2 dl olivolja

salt och peppar

ev en liten handfull gojibär

Beredning: Skölj och repa kålen. Lägg ner i en matberedare. Mixa till ”gryn”. Tillsätt basilika, mandel, pumpafrön, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Toppa ev med gojibär.

INSPIRERAD? RECEPT PÅ GRÖNKÅL HITTAR DU PÅ:
Grönkålschips
Dunderkål
Gräddstuvad grönkål med fetaost
Grönkålspaj med valnötter
En grön drink med grönkål
Grönkålspesto
Grönkål med ugnsbakad lax och solrospesto

Annons