Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Hot dog på grillen

16 feb, 2015
AvFemina
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
hot-dog

(4 personer)
2–3 msk olivolja

4 skivor surdegsbröd

4 dl kraftig tomatsås

1 kula mozzarella

2 dl riven parmesanost

1 dl bostongurka

1/2 dl crème fraiche

4 msk stark senap

Beredning: Ringla olivoljan över bröden och stek skivorna gyllenbruna i en stekpanna alt grilla dem i ugnen. Lägg över bröden på en plåt. Stek eller grilla korvarna lite lätt.

Fördela tomatsåsen över bröden och lägg korven ovanpå. Blanda ostarna och strö blandningen över korvarna. Ställ in i 200° varm ugn och gratinera i ca 10 min.

Blanda bostongurkan med crème ­fraiche och servera till korven tillsammans med en stark och god senap.

AV JAN-ERIK HAGBOHM

FOTO PETER KAM

Annons