Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Julsallad med äpple, fänkål och getost

23 dec, 2011
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Av Jan-Erik Hagbohm

(4 personer)
2 syrliga äpplen

saft av ½ citron

1 liter mâchesallad

½ fänkål

100 g getost

1 granatäpple

Dressing:
3 msk olivolja

½–1 msk vit balsamvinäger

lite socker

salt och peppar

Beredning:

Skiva äpplena tunt och pressa lite citronsaft över. Lägg upp salladen på ett serveringsfat och fördela äpple, finstrimlad fänkål, getost i bitar och kärnor av granatäpple över. Vispa ihop ingredienserna till dressingen och ringla den över salladen.

Annons