Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Krispig sallad

23 dec, 2011
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Av Jan-Erik Hagbohm

1 spetskålshuvud eller motsvarande mängd vitkål

½ msk strösocker

2 tsk salt

1 tsk dijonsenap

1 vitlöksklyfta

¼ gul lök i skivor

1 dl matlagningsyoghurt

½ röd chilifrukt, urkärnad och finhackad

Beredning:

Strimla kålen riktigt tunt och lägg i en skål. Tillsätt socker och salt och knåda in det i kålen. Låt stå och dra ca 30 min. Blanda ner resten av ingredienserna och smaka av.

Annons