Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Vintips Spahotell att besöka Livsberättelser Kriminalserier

Kryddig matjessill

23 dec, 2011
AvLotta Hansson
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Av Jan-Erik Hagbohm

(4 personer)
2 matjessillfiléer

½ knippa dill

1 tsk rivet citronskal

1 msk hackad kapris

2 msk finhackad rödlök

2 msk finskuren gräslök

nymalen svartpeppar

ca ½ tsk grovkrossad kryddpeppar

1 kokt ägg, grovhackat

Beredning:

Torka av filéerna med hushållspapper. Blanda dill, citronskal, kapris, lök och gräslök. Krydda med svart- och kryddpeppar. Skär filéerna i cm-tjocka bitar och blanda försiktigt med kryddblandningen. Lägg upp på ett serveringsfat och garnera med grovhackat ägg.

Annons