14 feb, 2017
Nyttig vegansk dessertparfait – bara 3 ingredienser
AvFemina
En enkel och lite sundare efterrätt utan grädde och vitt socker – så här lätt fixar du den lyxiga dessertparfaiten!
Annons
Vegansk banan- och kokosparfait
4 portioner
Du behöver:
3 mogna bananer
1 msk agavesirap
3,5 dl kokosgrädde
Valfritt: 1 tsk vaniljpulver
Gör så här:
Skiva en och en halv banan och vispa ihop med agavesirapen och eventuellt vaniljpulvret. Vispa med elvisp i ungefär en minut. Addera kokosgrädden och fortsätt vispa i 2-3 minuter tills det blir krämigt och fluffigt. Skiva den resterande bananen och varva med gräddfluffet i ett glas. Toppa med exempelvis valnötter och vegansk kolasås.
Annons
Läs även:
6 saker du trodde var veganska som ofta inte är det
Bästa proteinkällorna för dig som inte äter kött
Källa: BlissfulBasil.com
Annons