Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Ravioli med brynt smör & salvia

27 okt, 2014
AvFemina
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Ravioli med brynt smör & salvia.
Ravioli med brynt smör & salvia.

(4 personer)
600 g ravioli, köpt eller hemlagad

1 kruka salvia

ca 50 g smör

salt och peppar

parmesanost

Beredning: Koka raviolin mjuk. Ta upp och fördela på varma tallrikar.

Plocka bladen från salvian. Hetta upp smöret i en stekpanna och lägg i bladen. När smöret skiftar mot brunt är det dags att skeda smör och blad över pastan. Ta ett par tag med svartpepparkvarnen över och toppa med flingsalt. Servera genast tillsammans med lite hyvlad parmesan.

Först publicerad i Femina nummer 10 2014. Av JAN-ERIK HAGBOHM. Foto DAVID BACK.

VILL DU HA MER PASTA?
Gör din egen pasta
Allt i ett gryta med svamp och pasta
8 enkla och goda pastarecept

Annons