Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

14 modenyheter från kedjorna som är perfekta till fest

17 okt, 2024
Festkläder för dam från kedjorna
Vintern närmar sig med stormsteg och med det säsongens alla fester, oavsett om det gäller glöggparty, julfest, nyårsfirande eller hemmafester. Hos kedjorna kryllar det av festliga modenyheter – vi har handplockat guldkornen!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Hårtrender #10 – Så fönar du håret med rundborsteBrand logo
Hårtrender #10 – Så fönar du håret med rundborste

En av fördelarna med den kommande vintersäsongen är att festligheterna brukar avlösa varandra, inte minst i december när både jobbfester, glöggmingel och nyårsfiranden radar upp sig. Detta är minst sagt något som avspeglas hos kedjorna, där en stor andel av modenyheterna är plagg och accessoarer som gör sig riktigt bra till festliga tillfällen.

Bästa tipsen för en stilsäker festlook

Här är tre saker du kan tänka på för att få till en festlook som gör succé, oavsett om det gäller ett stort och påkostat partaj eller en after work med kollegorna.

  1. Välj rätt material
    Vissa material känns naturligt mer festliga än andra. Ett solklart val för en festlig känsla är paljetter, som inte minst gör succé till nyårsfesten men även till andra festliga tillfällen. Metallic är ett annat inslag som genast för tankarna till party, oavsett om du satsar på en hel outfit i guld eller silver, eller tar in mer diskreta inslag.
  2. Små medel gör stor skillnad
    Du behöver inte införskaffa en helt ny outfit för att få en look att kännas ny och spännande. Med hjälp av olika sorters smycken, väskor och skor kan du genast skapa en ny känsla, även om du ofta återanvänder samma plagg.
  3. Satsa på utstickande detaljer
    Just accessoarerna kan vara ett perfekt sätt att skapa ett blickfång som står i fokus. Ett par statementörhängen kan till exempel förändra en hel look med basplagg, liksom en härlig kjol eller topp i metallic. Genom att låta ett inslag dra blickarna till sig kan du kombinera det med mer tidlösa basplagg som kompletterar looken.
Annons
Streetstyle med vit långärmad paljettklänning
Paljetter är ett säkert kort för att få till en festlig look. Foto: TT/Action Press/Shutterstock

Festkläder för dam hösten och vintern 2024

Från mer tidlösa finstickade favoriter till iögonfallande metallic och accessoarer som tar plats – här är de allra bästa köpen till hösten och vinterns alla fester.

1/14

Klänning med knappar

Ellos

Ett enkelt sätt att få svarta stickade plagg att kännas lika självklara till fest som till vardags är att satsa på varianter med guldfärgade knappar. Denna stilrena klänning är lika tidlös som stilsäker och kommer att lösa många klädkriser framöver.

3/14

Stickad klänning

MQ Marqet

Med statementsmycken och accessoarer som tar för sig går det att styla även den mest klassiska stickade klänningen till fest. Denna långärmade variant har en snygg markerad midja och en krage som gör att den passar till många olika tillfällen.

4/14

Örhängen

Ellos

Stora örhängen i form av en vit ros och en hängande avlång pärla. Perfekt att addera till basplagg för att genast få en festlig känsla!

5/14

Kofta med knappar

Vero Moda

Denna svarta cardigan med guldiga knappar prickar in den lyxiga känslan med bravur och kommer garanterat bli en ny favorit i garderoben.

6/14

Volangkjol

Ellos

En underbart härlig kjol med volanger i skimrande guldmetallic.

Annons
7/14

Strumpbyxor

Vero Moda

Festliga tunna strumpbyxor med ett vackert hjärtmönster som piggar upp vilken outfit som helst.

8/14

Stövlar

& Other Stories

Pricka in säsongens trendigaste skoval! Dessa svarta stövlar har en tidlös design med sina höga skaft – som dessutom är särskilt trendiga nu – och en lagom hög klack.

9/14

Silvrig kostym

Kappahl

Gå all in på fest med denna stilsäkra look! Denna skimrande kostym i silvriga toner gör dig till alla festers mittpunkt i vinter.

10/14

Leopardjacka

Ellos

Det perfekta festplagget! Denna snygga jacka har stora puffärmar som ger en riktigt festlig känsla, särskilt i kombination med det trendiga leopardmönstret.

11/14

Klänning

Lindex

Den lilla svarta är ett tidlöst plagg som går att använda om och om igen, inte minst om du adderar olika accessoarer. Denna ärmlösa klänning har en vacker a-linjeformad design och en nederdel med luddig textur som ger den det lilla extra.

12/14

Armband

Caroline Svedbom

Addera ett festligt smycke till en stilren look för att klä upp den lite extra till fest och högtider. Detta fina armband har en snygg flätad design och två roséfärgade stenar, som dessutom går att kombinera med ringar och halsband i samma toner.

13/14

Peplumtopp

& Other Stories

En vacker festtopp med en trendig peplumdesign. Den har ett snyggt mönster i metallic som bidrar ännu mer till den festliga känslan.

14/14

Paljettbyxor

Lindex

Ett par underbart härliga svarta byxor med paljetter. De har en figurnära passform upptill och är utsvängda nedtill, vilket ger en snygg silhuett.

Annons