Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Sanningen bakom Pernilla Wahlgrens klänning från allsången – så mycket kostar den

31 jul, 2024
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Pernilla Wahlgren satsar på internationell design. Femina vet mer om den fina klänningen hon bar under tisdagens allsångsavsnitt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Pernilla Wahlgren inför årets Allsång: "Lasse och pappa kommer att hyllas"Brand logo
Pernilla Wahlgren inför årets Allsång: "Lasse och pappa kommer att hyllas"

Under tisdagskvällen var det återigen dags att dra igång allsången från Sollidens scen på Skansen. Pernilla Wahlgren med gäster bjöd för sjätte gången (av åtta!) tittare och publik på sång, humor och överraskningar. Denna gång fick Pernilla besök av Newkid, Elisabeth Andreassen och Lotta Engberg, Uno Svenningsson, Ellen Krauss samt Liamoo.

Från scenen hyllades också OS-medaljören i judo, Tara Babulfath.

– Det är ju OS i Paris just nu och det har ju gått bra för Sverige, vi har tagit flera medaljer. Men den allra första medaljen togs av Tara Babulfath i judo och hon firar den vinsten på allra bästa sätt genom att vara här i kväll, sa Pernilla Wahlgren, enligt Expressen.

Annons

Tara Babulfath vinkade till kameran – inför en jublande publik.

– Tara, stort, stort grattis, vi är så stolta över dig. Helt otroligt, sa Pernilla Wahlgren, vidare.

Pernilla Wahlgrens klänning – från allsången

Under kvällen dök Pernilla upp i en ny klänning. Femina kan avslöja att den är av internationell design. Klänningen, cremevit och med blomsterapplikationer, kommer från märket Needle & Thread. Modellen heter Wallflower Midi Dress. Klänningen är tyvärr slutsåld hos många återförsäljare. Priset på plagget? Cirka 3 000 svenska kronor.

Men, vad är då Needle & Thread för märke? Det är brittiskt och grundades för 11 år sedan, 2013, av den kvinnliga entreprenören, affärskvinnan och modedesignern Hannah Coffin. Plagg är inspirerade av klassiska engelska trädgårdar, vintagetextilier, delikata blommor och antika tryck.

Annons