Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Jane Fonda, 86, gör succé på catwalken – hyllas för skovalet

02 okt, 2024
Jane Fonda visar att ålder bara är en siffra när hon klev upp på catwalken under modeveckan i Paris. Nu hyllas hon världen över för sin otroliga (och bekväma) look!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisar som ägnar sig åt välgörenhetBrand logo
Kändisar som ägnar sig åt välgörenhet

Skådespelaren Jane Fonda skrev rubriker världen över när hon i förra veckan glittrade på catwalken under Paris modevecka. Hon visade att ålder inte är någon siffra och att bekvämlighet kan vara både mode, trendigt och snyggt!

Hon är skådespelare, politisk aktivist, författare, 80-talsikon – och ambassadör för L'Oreal Paris sedan 2006. Hon har gått flera modevisningar för skönhetsvarumärket tidigare, den första var längst Champs Elysee i Paris. Nu, flera år senare, när hon är 86 år gammal, gick hon på catwalken igen. Den här gången på Operan i Paris.

Annons
Jane Fonda på L'Oreals visning ”Walk Your Worth”.
Jane Fonda har varit ambassadör för L'Oreal sedan 2006. TT

”Det är svårt att ta in att jag fortfarande håller på i min ålder”, skriver hon själv på Instagram.

Hyllar systerskap och inkludering

L'Oreals visning gick under namnet ”L’Oréal Paris Le Défilé — Walk Your Worth” och syftade till att inspirera och hylla kvinnors självständighet, inkludering och systerskap.

Jane skriver själv att det var en mäktig upplevelse att gå på catwalken tillsammans med över hundra andra kvinnor med olika etniciteter, åldrar, former och storlekar. Bland annat gick kändisar och modeller som Kendall Jenner och Eva Longoria på catwalken.

Annons

”Om det är läskigt? Ja, lite grann. Men så fort jag kommer ut där och ser alla människor som hejar på oss runt catwalken så glömmer jag nervositeten och har bara roligt”, skriver hon.

Jane Fonda på L'Oreals visning ”Walk Your Worth”.
Jane Fonda på L'Oreals visning ”Walk Your Worth”. TT

Jane Fonda hyllas nu världen över för sin stilsäkra och silvriga look. Hon matchade sitt vackra hår med en silvrig glittrig trenchcoat, svarta strumpbyxor och sportiga sneakers. Ett par sneakers som påminner och traditionella gympaskor – men som faktiskt är en av höstens trendigaste skomodell (läs mer om det här!).

Årets feminista 2024: Vad är det bästa med att åldras?Brand logo
Årets feminista 2024: Vad är det bästa med att åldras?
Annons