Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Julia Roberts snygga vardagsstil – som fransyskorna älskar

25 jul, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Julia Roberts 2024.
Julia Roberts har genom sin långa karriär alltid varit stilsäker, och 2024 är inget undantag.
På en ny filminspelning syns stjärnan nu i en klassiskt franskdoftande outfit, som passar perfekt för en chic vardag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Julia Roberts – 5 saker du inte vissteBrand logo
Julia Roberts – 5 saker du inte visste

Få filmstjärnor är lika ikoniska som Julia Roberts. Den 56-åriga skådespelaren och regissören slog igenom redan på 80-talet, men fick sitt stora genombrott 1990 när hon spelade i Pretty woman mot Richard Gere.

Under karriären har Julia Roberts ofta varit bäst klädd på röda mattan, och kvinnor världen över har inspirerats av hennes stil. På inspelningen av nya filmen After the hunt i London har stjärnan en snygg vardagslook som nog många kommer vilja kopiera, och där hon själv har inspirerats av chica fransyskor.

Annons

På många sätt är det en enkel vardagslook med jeans och t-shirt – men detaljerna gör outfiten perfekt stilsäker! Who what wear bryter ner den eleganta vardagsstilen i fem delar.

Jeansen

På sommaren är det perfekt att ha ljusa jeans, då det inte blir lika varmt som mörkare dito. Men rent stilmässigt kan det vara lika snyggt mer mörkare jeans, så välj själv vad du trivs bäst i. Julia Roberts har valt ett par vita jeans som är vida vid anklarna och har hög midja.

Annons

T-shirt

En perfekt vit t-shirt är en basvara i nästan alla garderober. När du hittar en modell som passar dig perfekt så kan det vara smart att köpa på dig flera exemplar.

Bälte

En snygg och nödvändig accessoar, som verkligen kan lyfta en outfit, och hjälpa till att markera midjan på ett snyggt sätt.

Kavajen

En 90-talsdoftande kavaj i modellen oversize är snyggt i alla lägen. Testa en mönstrad variant i stället för en klassiskt svart för att lyfta outfiten till nästa nivå.

Julia Roberts 2024.
Julia Roberts under inspelningen av sin nya film, i en annan, liknande outfit.SNAP / BACKGRID UK / TT

Ballerinaskorna

Att ballerinaskorna har hittat tillbaka in i värmen har nog inte undgått någon! Satsa på ett par stilrena i läder för en skön och lätt sko som passar till allt.

8 enkla tips för att se mer elegant utBrand logo
8 enkla tips för att se mer elegant ut
Annons